Last news in Fakti

6 Януари, 2024 04:37, обновена 6 Януари, 2024 10:32 5 675 13

Актьорът Кристиан Оливер и дъщерите му загинаха в самолетна катастрофа след зловещ пост в Instagram ВИДЕО+СНИМКИ

  • кристиан оливер-
  • актьор-
  • загинал

Инцидентът е станал в Карибско море

Актьорът Кристиан Оливер и дъщерите му загинаха в самолетна катастрофа след зловещ пост в Instagram ВИДЕО+СНИМКИ - 1
Снимка: Фейсбук

Роденият в Германия холивудски актьор Кристиан Оливер е загинал заедно с двете си дъщери, когато малкият им самолет е паднал в Карибско море скоро след излитането от Сейнт Винсент и Гренадини, предаде dariknews.bg.

Бреговата охрана е извадила телата от отломките на потъналата във водата машината.

Оливър се премества в Съединените щати, когато е на 21 години, за да преследва кариера на модел и актьор и записва името си в 63 продукции.

Актьорът Кристиан Оливер и дъщерите му загинаха в самолетна катастрофа след зловещ пост в Instagram ВИДЕО+СНИМКИ
Снимка: Инстаграм

Актьорът, който се появи на големия екран заедно с Джордж Клуни в "Добрият германец" и в екшън-комедията от 2008 г. "Speed Racer", загина на борда на частен едномоторен самолет, се казва в изявление на Кралската полиция на Сейнт Винсент и Гренадини.

Рибари, водолази и бреговата охрана незабавно са отишли на мястото, където са открити четири тела.

51-годишният Оливер загинал заедно с дъщерите си Мадита (10 години) и Аник (12 години), и пилота Робърт Сакс.

Актьорът Кристиан Оливер и дъщерите му загинаха в самолетна катастрофа след зловещ пост в Instagram ВИДЕО+СНИМКИ
Снимка: YouTube



Самолетът е пътувал от Бекия, малък остров в Гренадините, за Сейнт Лусия.

Оливър, роден като Кристиан Клепсър, има над 60 филмови и телевизионни участия, включително малка роля във филма на Том Круз "Валкирия".

В родната си Германия Оливер се снима в продължение на два сезона в популярното полицейско шоу "Кобра 11".

Междувременно стана ясно, че последната публикация на актьора в социалните медии е пророчески зловеща.

Три дни преди трагедията той споделя последния си пост в Instagram.

„Поздрави от някъде от рая! Към общността и любовта … 2024-та, ние идваме“, щастливо пише той под споделена семейна снимка на плажа. Предполага се, семейството е било на почивка за Нова година.

„Нека любовта управлява. Желая на всички ви най-доброто за 2024 г.“, допълва той под снимката.

Актьорът Кристиан Оливер и дъщерите му загинаха в самолетна катастрофа след зловещ пост в Instagram ВИДЕО+СНИМКИ
Снимка: Инстаграм

Феновете веднага се включиха в коментарите, за да изразят тъгата си за смъртта му и изпратиха своите съболезнования.
„Толкова тъжно, че това беше последното нещо, което публикува“, написа фен, отбелязвайки зловещия характер на последния пост на Оливър.

„Моите най-дълбоки съболезнования към съпругата му за невъобразимата загуба на съпруг и две дъщери. Нямам думи - изхлипа друг.

„Моля, някой да се увери, че жена му е добре. Пращаме много молитви към нея“, добави почитател.

Друг фен се включи: „Тази публикация е особено сърцераздирателна. Нека вие и вашите красиви момичета почивате в мир. Много ще липсваш.“

„Болен съм“, пише последовател. „Това трябва да е грешка.“

„Не мога да повярвам“, коментира друг.

Един човек каза: „Поклон пред всички загинали в инцидента. Най-дълбоки съболезнования на феновете, приятелите и семейството на починалия.”


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на какви наркотици ви държат?

    25 2 Отговор
    значи когато някой пожелае всичко хубаво през след ващата година е “зловещо” ?!?!?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иван Иванов

    21 0 Отговор
    Помня го от кобра 11 много добре играеше ролята.Много тъжно че и децата му са загинали с него.Малките самолети са много опасни,а негативните интернет коментари носят негативни последствия.Не рискувайте с екзотични екскурзии.Много здраве и късмет през новата година
  • 4 Констатираща

    15 0 Отговор
    Жалко! Най-искрени съболезнования към съпругата и близките на загиналите!
    Трябва да се търси отговорност от този, който е поддържал самолета. Такива частни самолети често водят до инциденти.
  • 5 Милен Ганев,

    20 2 Отговор
    кое е зловещото в поста на Кристиан, бе црвл тп. Откъде се навъдихте такива медийни дбли, да ....
  • 6 Соваж бейби

    13 2 Отговор
    Най големият кошмар който може да се случи, милата женица дълбоки съболезнования ама желанието и едва ли е вече да живее на Земята, няма хапчета или някой да и даде мотив за живот .Такива моменти нямат нужда от критика ама да си кажа стига със този снобизъм на богаташите.Трябва да има специален закон за такива самолети да се подържат от екипи които се грижат за път.самолети.Това не е просто играчка качил и децата и с яхтите се случват проблеми .Първо мечтае за слава после се крият като плъхове с частни самолети и охрана на всяка врата в дома и двора това води до ментално отклонение не само на звездите ами и на децата да живее като в зоопарк .Без да си куса от нормалния живот и истински приятели контактуват само с подобни а ако някой ден станат бедни ?!Да не споменавам колко отровни газове се пускат от самолети и самолетчета преди Коледа небето над нашия двор беше станало на решетка от линии от такива келе-ши като тези имаме и частни самолети които излитат до нас .Ако се беше качил на автобус или нормален самолет сигурно щеше да са живи не че няма нещастен случай но е по рядко!

    Коментиран от #8

  • 7 Ха-ха-ха

    3 9 Отговор
    "Моите най-дълбоки съболезнования към съпругата му за невъобразимата загуба на съпруг и две дъщери." - Халал да й е на жената, отсега нататък е свободна да си кой вее на воля колкото й душЪ сака.
  • 8 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Соваж бейби":

    Точно така, малките частни самолетчета трябва да ги забранят!Те са по-неустойчиви от големите самолети, а повечето от пилотите им нямат достатъчно опит и не ги проверяват както професионалните пилоти. Ако някой си спомня преди 1-2 години бизнесмена Ивайло Пенчев след катастрофа със собственото си самолетче, обяснаваше че зимата позабравил някои тънкости. Така не може, това е опасност и за хората на земята!

    Коментиран от #9

  • 9 Соваж бейби

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Спомням си и през коронавируса когато беше наложено на всички да сме под домашен арест.Даваха интервюта пециално с пилоти на самолети влизат във вирутална кабина уж че кара за да не забравят .И до днес ми е чудно как ще забравиш да управляваш нещо за което си минал изпит и го работиш ?все едно колело да забравиш че има педал и са ти нужни краката .Обаче наблюдавам и другата аномалия след короната самите шофьори станаха по нервни с повече нарушения и катастрофи пак се оправдават с това ?!По скоро си мисля че тези които дават книжки не са си свършили работата и в плюс различен модел кола нормална,автоматик моята е с два педала ако се кача на кола с три педала ми ще направя бела разбира се,после електрички разни всеки модел си има начин и ако не знаеш поне не качвай други хора може да им отнемеш живита.Явно нещо такова е станало не разбрах защо не са били заредени с парашути ав.кацане във всеки самолет има ицидент с кола е по бързо с такова самолетче е можело поне децата да спаси да ги пусне с парашут,жилетки дори и да е скочил с тях ?Имаме случай в нивата на свекъра падна такова самолетче нищо му нямаше на пилота ,само начупен самолет
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    интересен въпрос и мен ме вълнува,гледала съм прототипи за коли -по сложното е можем ли да имаме вяра на робокола без да я управляваме?Ако се стигне до такава тех. революция сигурно би нямало жертви и катастрофи било летящи или по земята трябва помощ от извънземни .Човешкият мозък може само да мечтае за това !Иначе ще става страшно за 50 години от как това малко летище е до стареца колко близо той на 5 ким.само един паднал има но за много коли проектирани от хора смятай ?ще има и много кражби на високи згради,пияни не ми се мисли или ти падне на покрива ами ремонта ?Хубаво е първо да оправят проблема с колите по земята да няма катастрофи или само случайни инциденти после за летящи да правят ,втасали сме я по магистралата та тръгнали за други геройства не знам?

    Коментиран от #12

  • 12 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Соваж бейби":

    Безотказна техника няма! Има разни случаи на проблеми с автономни автомобили. Чехите се хвалят, че ще правят хвърчащи коли. А нашите бизнесмени чакат Шенген, за да могат да хвърчат с частните си самолетчета от частни летища, направо в Европа. Понеже няма граничен контрол на малките летища и сега не могат да летят директно за Европа. Същински Бай Ганьовци от Алеко Константинов ще ви налазят. Затова никакъв Шенген!
  • 13 учете цигански

    4 0 Отговор
    Автора много добре е усвоил говоренето на цигански език - браво за "потъналата във водата машината"!!! Останалото в статията е ясно - Бог си знае работата, защото той разполага!!!