Last news in Fakti

11 Януари, 2024 08:33 2 361 4

Както прекарате днешния ден, така ще ви върви целия месец

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Много специален и необичаен ден според астролозите

Както прекарате днешния ден, така ще ви върви целия месец - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Козирог до 05:02 ч. на 12 януари

Жизнените сили са отслабени, емоционалният тонус е снижен. Изостря се чувството за дълг и отговорност. Да се намали физическата активност. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар. Препоръчва се вземане на горещи вани за подобряване на кръвообращението, овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Рискът от нараняване и счупване на костите се увеличава - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици. Хипертониците да ограничат солта.

Въздържайте се от закупуване на обувки - купени под Луна в Козирог, никога не стават меки и не можете да ги износите.

Лунен календар: продължава 29 лунен ден до 08:18 ч.

Следва 30 лунен ден от 08:18 ч. до 13:58 ч.

Не всеки месец има 30 лунен ден. Прекрасно време, изпълнено с положителна енергия, светлина, красота и любов, но за съжаление твърде за кратко.

Новолуние в 13:58 ч. в знак Козирог и започва 1 лунен ден до 09:05 ч. на 12 януари

Това е много специален и необичаен ден. Символ на деня е лампата, която означава образа на вечната светлина, духовна връзка с Вселената. Следователно всички действия насочени към духовно пречистване и развитие, ще бъдат от голяма полза.

Това време е като нова страница, на която можете да поставите всичките си най-смели мечти, планове и очаквания. Днес полагаме основите за целия предстоящ лунен месец и колкото по-здрава е тази основа, толкова по-успешно ще протече следващият период.

Първият лунен ден е много ярък и чист ден. Днес всички ваши мисли притежават сила и има вероятност да бъдат реализирани през новия лунен месец. Много е важно в този ден да се мисли само за хубави неща. Лошите и злите мисли не са място, особено ако са насочени към друг човек.

Не бързайте да започвате нови неща. Всеки опит за започване на нещо ново, неочаквано ще се изправя пред факта, че по пътя към реализирането на плановете си човек непрекъснато ще се сблъсква с много препятствия, които сякаш изникват от нищото.

Сексът по възможност е добре да бъде избягван. Организмът е в състояние на самокорекция, поради което всяка намеса ще доведе до грешка при настройването на вашия биокомпютър.

Всичко, което ще мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него. Опитайте се да превърнете този ден в тиха почивка, където най-накрая ще можете да бъдете сами със себе си или с много близки приятели.

Благоприятно е гледането в огън или пламъка на запалена свещ. Съсредоточете се върху хубави мисли и усещането за мир и любов. Ако го постигнете, това означава, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и отрицателни емоции и сте се освободили от това, което е обременително и сега можете да се съсредоточите върху всичко, което е наистина важно за вас и това ще ви позволи да се движите напред, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шрьодер

    2 0 Отговор
    Ще бачкам, ям и спя. Много яка поличба