Last news in Fakti

12 Януари, 2024 11:58 1 537 10

Най-добрите дати да сключим брак през 2024 г.

  • брак-
  • сватба-
  • дата на сватбата-
  • 2024 година-
  • венчавка-
  • астрология

Астролог посочи петте перфектни дати за сватба през новата година

Най-добрите дати да сключим брак през 2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Навлизането в новата година може да бъде малко неспокойно, тъй като новият период носи със себе си много неизвестни. За щастие, винаги можем да се обърнем към звездите за насоки, като започнем с важната яснота кога да се оженим, ако сме планирали такава важна стъпка в живота си през новата година.

Според астроложката Стина Гарбис има пет космически благословени дни през 2024 г. за сключване на брак, така че ако не искате да рискувате период на ретроградни планети и злощастни обстоятелства да развалят големия ви ден, може да ги имате предвид.

Независимо колко време отделяте за планирането на сватбата си, винаги могат да възникнат непредвидени ситуации. От лошо време и проблем с кетъринга до това, че кумът е забравил пръстените. Затова избирането на сватбения ви ден в зависимост от астрологичния календар може да се окаже доста добра идея.

Според астроложката Стина Гарбис най-добрите дни за сключване на брак през 2024 г. съвпадат с пресичането на Венера, планетата на любовта, романтиката и красотата, с Плутон, планетата на любовта, секса и брака. Юпитер също играе роля в някои от тези дни, тъй като е "много благоприятен знак за големи празненства и щастие“, пише "Марица".

Ето кои са заветните дати:

Тъй като Венера във Водолей е в съвпад с Плутон във Водолей, 17 февруари е една от най-благоприятните дати за сключване на брак през 2024 г., идвайки само няколко дни след романтичния празник Свети Валентин. Това космическо събитие не само включва планетата на любовта и планетата на брака една до друга на един градус една от друга, но също така ще има цели пет знака във Водолей, зодията на любовта и приятелството, което прави този ден идеалното време да се "омъжите за най-добрия си приятел и любовник“, според Гарбис.

Ако винаги сте искали да вървите по пътеката, носейки букет от прясно разцъфнали пролетни цветя, има две големи възможности да го направите тази година. Първата се пада на 24 март, тъй като четири планети (включително Венера) ще бъдат в романтичния и емоционален знак Риби. Освен това Венера също ще има секстил към Юпитер в чувствения знак на Телец през това време, което според Гарбис може да доведе до много вълнуващ меден месец.

Ако церемония през март не отговаря на вашия график, помислете да размените обетите си на 29 април. Тогава Венера се присъединява към три други планети в знака на Телец (включително Юпитер), докато други три планети ще бъдат в Риби. "Това е много любящо време с хубава смесица от физическа химия, изяви на красота, хубави цветя, изискани рокли, изискани банкети и семейства, събиращи се в името на любовта“, казва Гарбис.

Защо не изпратите летния сезон с малка брачна церемония? Според Гарбис, романтиката ще витае във въздуха на 29 август, тъй като Венера във Везни ще бъде в тригон с Плутон във Водолей. С Везните, представляващи закона и договорите, и нежния Водолей на брачната планета Плутон, двамата влюбени може да решат да направят нещо против волята на всички останали и да имат романтично бягство, където да се оженят при затворени врати, само за да го обявят по-късно.

Венера отново ще бъде във Водолей на 7 декември, което прави датата последната най-добра за сключване на брак през 2024 г. Това обаче не е единственото нещо, което този ден от ранната зима пази за нас – според Гарбис, планетата на любовта също ще бъде в съвпад или "на същия градус нула“ като Плутон, планетата на брака, във Водолей, а Луната също ще бъде в сладкия знак Риби.

"Това може да е обикновен брак между двама души, които са дълбоко влюбени, които са чакали да изразят обетите си един на друг“, казва експертът. "Това подравняване може да създаде сватба, на която всички плачат, защото всичко е толкова искрено.“


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    2 1 Отговор
    За брак с рускиня нито една дата не е подходяща.
  • 2 айдеде

    3 1 Отговор
    - Тате, тате, как се нарича мъж, на когото му е провървяло в любовта? - Ерген, тате, ерген!
  • 3 Акула

    2 2 Отговор
    Бракът еОтговорност

    Коментиран от #7, #9

  • 4 Радо

    5 0 Отговор
    На 30-ти другия месец е най-добрата дата.
  • 5 Луна в Дева

    0 0 Отговор
    Високосните години не са подходящи за сключване на брак, но пък може да се разведете спокойно.😄
  • 6 ганю

    0 0 Отговор
    най подходящия ден е НИКОГА
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.