Last news in Fakti

14 Януари, 2024 11:03 825 4

Днес светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците като огледало

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Много тайни днес могат да станат явни, предупреждават астролозите

Днес светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците като огледало - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Риби от 05:30 ч. до 06:50 ч. на 16 януари

Повишава се и романтичната нагласа, мечтателността, интуицията. През това време хората са склонни да гледат на света повече през розови очила. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Нараства и излишната чувствителност и сантименталност у хората, следователно и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Време за озарение и просветление. Това, което преди е било обвито в мъгла, вече може да стане ясно, приемливо и очевидно. Човек в този период се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята интуиция.

Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки - те трябва да бъдат максимално удобни.

Лунен календар: продължава 3 лунен ден до 10:11 ч.

Следва 4 лунен ден от 10:11 ч. на 14 януари до 10:36 ч. на 15 януари

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Денят, в който нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Рая. Всичко, което се случва, е невидимо взаимосвързано, като причина и следствие.

Обикновено денят преминава тихо и спокойно. Добре е да се прекара в усамотение, в посвещаване на любимото хоби. Отделете време за себе си и за близките си. Не е подходящо време за колективна работа. Физическото натоварване е добре да се избягва.

Бъдете внимателни и не вършете неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и един път режи”. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички варианти и тогава анализирайте какъв избор съответства на вашите житейски ценности. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас.

Днес светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците като огледало. Специално време, когато е невъзможно да скриете истинското си лице. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък ден за организма. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се заразите от венерически болести, ако бъдете със случаен партньор.

Покупки – Въздържайте се от такива, особено ако желанието ви е възникнало спонтанно.

Подстригване не се препоръчва, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грешник

    5 1 Отговор
    Не вярвам в нито на звездите, нито на хороскопа. Кой каквото сам си направи, това ще пожъне.

    Коментиран от #3

  • 2 Интересно...

    4 0 Отговор
    Как ни казват да бъдем търпеливи, добри, даващи любов и здрави с помощта на тълкувание от някой си, от някъде си. За да не стои определена личност зад това, вземат звездите за висшата сила диктуваща нашето поведение и мисли. Като Оракул който ти предсказва нещо ама не се сбъдва. Отредено ни е да бъдем манипулирани по всякакъв начин дори и по този. Замислете се...
  • 3 мдаа

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Грешник":

    От псевдонима ти разбрахме ти какво си пожънал.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.