Last news in Fakti

17 Януари, 2024 15:32 5 555 0

Обявиха премиерната дата на втория сезон на "Домът на дракона"

  • мат смит-
  • домът на дракона-
  • премиера-
  • втори сезон

Мат Смит заяви, че вторият сезон на сериала ще започне през август тази година

Обявиха премиерната дата на втория сезон на "Домът на дракона" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът от "Домът на дракона" Мат Смит заяви, че според него вторият сезон на предисторията на "Игра на тронове" ще започне да се излъчва по HBO през август 2024 г., съобщи IGN.

Фенове на "Игра на тронове" и "Домът на дракона" попитаха звездата кога ще могат да гледат втори сезон на сериала, разказващ историята на Таргариен, за който досега беше казвано, че ще се излъчи през "лято 2024".

"Мисля, че през август това лято, да." Това би съвпаднало с първия сезон, чийто първи епизод имаше премиера на 21 август 2022 г., припомня БГНЕС.

Засега HBO не обявява нищо официално относно втория сезон на "Домът на дракона", въпреки че сериалът е един от малкото, който не беше засегнат от стачки на актьорите и сценаристите през 2023 г., поради това, че в него основно участват британски актьори. Досега е пуснат само един тийзър трейлър, както и няколко плаката.

Сезон 2 ще продължи адаптацията на книгата "Огън и кръв" на автора Джордж Р. Р. Мартин, очертаваща историята на дома Таргариен. Мартин е гледал първите два епизода и ги описва като "мощни, емоционални, изтръгващи, сърцераздирателни" и "много мрачни".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА