30 Декември, 2013 14:06 8 390 0

Кои са най-сексапилните английски актьори на 2013?

  • актьори-
  • най-сексапилните-
  • актьори

Кой актьор има най-пленително излъчване

Кои са най-сексапилните, най-горещите и най-желаните британски актьори, които плениха сърцата ни през отиващата си 2013 година?

Мъжете:

Даниел Крейг

Не само, че сега той е агент 007 и това е достатъчно да го направи желан и сексапилен, но Крейг сам по себе си е много чаровен. Преди да се превърне в един от най-горещите актьори на новото хилядолетие той успява да пробие с филми като "Lara Croft: Tomb Raider", "Layer Cake" и „Munich“.

Орландо Блум

Дали ще е елф или пират няма никакво значение, защото Орландо Блум е един от най-горещите английски актьори в Холивуд.

Джъд Лоу

Синеокият рус чаровник вероятно никога няма да изпадне от списъка с най-горещите английски актьори. Дори да приеме да играе роли, в които залага на по-малко атрактивна външност, кой би могъл да забрави Алфи от филма „Алфи“ или Джеръми от „Моите боровинкови нощи“?

Джеймс Макавой

Шотландският актьор открадна сърцата ни, когато си партнира с Кийра Найтли във филмовата адаптация на Иън Макюън "Изкупление". Той определено е един от най-симпатичните актьори, които Обединеното кралство даде на световното кино.

Ралф Файнс

Един от най-красивите актьори на своето поколение. Файнс не е само новият M от сериите за агент 007, но се превъплъщава и в множество разнообразни роли от Лорд Волдемор в магьосническата сага за Хари Потър до политик любов в сладникавата комедия с Дженифъл Лопес "Петзвезден романс".

Юън Макгрегър

Той изигра Оби Уан Кеноби и показа певчески талант в "Мулен Руж". Той е сексапилен и привлекателен и омайва с присъствието си от екрана. Въпреки международния си успех и възможността да направи много пари, снимайки се в Холивуд, Макгрегър остава верен на независимите филми и режисьорите-автори.

Жените:

Кийра Найтли

Актрисата първо привлече вниманието на Холивуд с изпълнението си в сладникава романтична драма, но открадна сърцата на публиката с изпълнението си на Елизабет Бенет в "Гордост и предразсъдъци" и ослепителното си представяне в "Изкупление". Тя извървя дълъг път откакто игра двойничка на Натали Портман в „Междузвездни войни“.

Рейчъл Уайз

Тя ни ухажваше от екрана с ролята си в "Мумията" и продължава да си играе с нашите най-съкровени чувства като девойка в последната част от сагата за Борн - „Наследството на Борн“. Уайз продължава да бъде една от най-красивите актриси във Великобритания.

Ема Уотсън

Чаровната магьосничка открадна светлината на прожекторите, откакто изигра Хърмаяни в сагата за Хари Потър. Към днешна дата тя разцъфтя и показа стил и елегантност на червения килим.

Кейт Бекинсейл

Не е ясно дали тя е по-секси заради външния си вид или защото е невероятно умна. Кейт Бекинсейл не само бие лошите в поредицата „Подземен свят“ и стои невероятно добре в латексовите си панталони, но също така е полиглот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА