Last news in Fakti

20 Януари, 2024 19:31 1 485 11

Ким Кардашиян обясни защо има личен солариум в офиса си (ВИДЕО)

  • ким кардашиян-
  • солариум-
  • офис-
  • скимс-
  • риалити

В видео обиколка на офиса си, Ким показа, че има собствен солариум

Ким Кардашиян обясни защо има личен солариум в офиса си (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ким Кардашиян няма да се откаже от любимия си офис аксесоар, въпреки че срещна критики в мрежата, след като показа, че има личен солариум и инфрачервено легло в кабинета си.

След като статия в Allure разкритикува как 43-годишната риалити звезда се опитва да “нормализира солариумите”, Ким обясни, че устройството “наистина помага” в борбата с нейното автоимунно заболяване.

“Имам псориазис и солариумът наистина помага, когато се влоши. Но не го използвам твърде често,” написа тя в отговор на списанието.

Драмата със личното легло за тен започна, когато риалити звездата се включи в последната тенденция в социалните мрежи, гласяща “Аз съм ____, разбира се, че...”. Тя сподели TikTok обиколка на нейния офис Skkn by Kim в четвъртък.

Кардашиян, облечена в кожена кремава роба и високи ботуши, се разхожда из офиса си в клипа, провъзгласявайки неща като „Аз съм Ким Кардашиян, разбира се, че имам фотостена със снимки от всичките ми корици за списания.”

@kimkardashian

♬ original sound - Kim Kardashian

Докато продължава обиколката си, основателката на Skims добавя чифт очила за тен към външния си вид, докато се качва в осветен солариум, казвайки: „Аз съм Ким Кардашиян, разбира се, че имам солариум и легло с инфрачервена светлина в моя офис.”

Allure незабавно написа статия, озаглавена „Моля те, Ким Кардашиян, не се опитвай да нормализираш солариумите“,” цитирайки високия риск от рак на кожата, свързан с използването на солариуми.

Списанието пише, че звездата изпраща потенциално опасно послание към феновете си във видеото, като ги кара да мислят, че е добре да придобиват тен по изкуствен начин, като също така посочва, че „противно на общоприетото схващане, излагането на ултравиолетови лъчи може да бъде повече вредно, отколкото полезно при лечение на псориазис.”

Както можеше да се очаква, доста потребители на TikTok започнаха да се чудят дали вече е приемливо да правят тен на закрито, като един от тях написа: „Мога ли да се върна в солариума, щом Ким Кардашиян го прави? ” Други обаче бяха скептично настроени към придобиването на загар в офиса, като един човек коментира: „О, боже, буквално съм шокиран, че все още има солариуми“.

Ким Кардашиян отдавна е откровена за битката си с псориазиса през годините, като показа снимки на своята червена, възпалена кожа и написа есе за автоимунното заболяване за сайта на Poosh на сестра си Кортни Кардашиян през 2019 г.

“Ако имате псориазис, не можете да му позволите да съсипе живота ви или да вземе най-доброто от вас. Трябва да направите каквото можете, за да сте сигурни, че се чувствате комфортно, но да не го оставяте да ви завладее,” тя написа по това време, казвайки на феновете, „Надявам се, че моята история може да помогне на всеки друг с автоимунно заболяване да се почувства уверен, че има светлина в края на тунела.“


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    8 1 Отговор
    Много е бяла та за това се пече като печена кокошка.
  • 2 Озадачен

    13 1 Отговор
    Солариум ясно защо има, ама защо ѝ е офис?
  • 3 Тази

    2 4 Отговор
    Пластмаса е наистина умна! Браво! Оценявам амбицията и, компромисите и разбирането на психологията на социалната среда където е решила да прави бизнес. Браво. Няма значение дали ми харесва или не. Всичко соета постигнала е било с доста труд. Може и да не се оценява от много хора, но само си помислете, защо винаги носи наколенки и вазелин със себе си. В крайна сметка, тя живее на широко, а хора с 25000лв (или по-малко) чист годишен доход плюят каква била. Ами плюйте….

    Коментиран от #10, #11

  • 4 Пердашян

    10 2 Отговор
    Има мангалариум, щот клиентите й основно са от боята, иначе продажби на гащи за големи диpници, нъцки!
  • 5 Тъпанариум

    2 0 Отговор
    Щото няма южно изложение в офиса, затова.
  • 6 Солариум

    1 1 Отговор
    А тя защо копира идеи от България?
  • 7 ДокторСкорчев

    2 1 Отговор
    свивала се писаната и,
  • 8 Биби Кинк

    5 1 Отговор
    Да си пече мазната цифка.
  • 9 Пич

    0 0 Отговор
    Абе научете го тоя правопис бе.”В видео”
    Кога се пише само “В” и кога “Във” а?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.