Last news in Fakti

1 Януари, 2014 13:22 18 211 6

Алисия: Има мъж до мен

  • алисия-
  • мъж

Певицата отказа да уточни кой е той

След година изпълнена с много изпитания в личен план, фолк певицата Алисия потвърди пред списание "Story", че има мъж до себе си.

"Да, има мъж, но прекалено много се спекулира с връзките ми, затова на този етап предпочитам да не коментирам личния си живот", обяснява изпълнителката.

В последните месеци името й отново беше свързано с това на Ники Михайлов, както и с клюки, че е бременна.

"В последния месец се носят какви ли не слухове – бях гадже на Мистър Менхънт, бях бременна, загубих дело, оказа се, че синът ми не бил желан от баща си и той дори твърде късно разбрал за неговата поява.... И всяка от историите беше подкрепена с дълги и широки обяснения, разказани „от близки до певицата”. Аз обаче знам от много достоверен източник, че това са поръчкови публикации, които не могат да ме жегнат и на които не смятам да обръщам внимание. Отдавна се отказах да играя тези игри, не са ми интересни. Когато човек има всичко, от което се нуждае в този живот, не изпитва нужда да се доказва или да симулира каквото и да било в публичното пространство. Така че оставям на тези, които се правят на „щастливи”, да развихрят въображението си, да си влизат във филмите, да си живеят с илюзии и да си ги захранват сами", обясни Алисия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ото Скорцени

    10 0 Отговор
    .аси. Тази до сега само на вибратор ли е карала...
  • 2 Симеон Тасев

    6 1 Отговор
    явно да
  • 3 БУМЕР КАМОР

    3 2 Отговор
    na koi mu puka za teb be Vakarelska.

    Коментиран от #4

  • 4 Georgi Minkov

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "БУМЕР КАМОР":

    Явно на теб,бумерчо,щом дори си се поинтересувал от къде е

    Коментиран от #6

  • 5 ннннн

    3 1 Отговор
    Уф, аман от "VIP персони" и нека този, който има намерение да пише за "киселото грозде" да си преразгледа вкуса за жените.
  • 6 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Georgi Minkov":

    jorko imam vila tam inache hich nemi dreme za tia chalgajii