Last news in Fakti

22 Януари, 2024 09:39 1 234 4

Книга с правила за поведение на съпрузите удиви потребителите в мрежата

  • книга-
  • правила-
  • съпрузи

Много от коментиращите бяха поразени от списъка с неща, които според автора съпрузите не трябва да правят по отношение на съпругите

Потребител на Reddit с псевдоним TonyClifton323 публикува откъс от книга с правила за поведение на съпрузите. Авторът на публикацията предизвика оживени дискусии в интернет, пише blitz.bg.

Много от коментиращите бяха поразени от списъка с неща, които според автора съпрузите не трябва да правят по отношение на съпругите.

Според автора на публикацията, книгата, която разказва как трябва да се държат съпрузите, е издадена през 1913 г.

По-специално се посочва, че съпрузите не трябва да показват нервност.

„Някои съпрузи не могат да се успокоят нито за минута. Те влизат в стаите, излизат от тях, играят си със солта по време на вечеря, рисуват въображаеми линии върху покривката с нож, почукват с пръсти по масата. Създават напрежение в жените си, които се нуждаят от железни нерви, за да го издържат“, се казва в книгата.

Това твърдение удиви и изненада потребителите на форума. Много хора искаха да прочетат цялата книга.

„Сега наистина искам да прочета тази книга“, „С удоволствие бих я прочел“, „Много интересна книга“, пишат хората.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трол

    4 4 Отговор
    Такива книги през соца се издаваха на килограм.
  • 2 Щукар

    7 0 Отговор
    Съпрузите трябва да обичат и да уважават съпругите си. А съпругите да не дразнят съпрузите си. И нещата в семейството им ще се наредят. Ако имат и деца,ще стане още по-весело!
  • 3 пропаганда

    6 3 Отговор
    някой пак всява раздори в семействата защото не ги харесва !!! искат да сме разединени за да се калтим още по-лесно ако ложе да сме еднополови всички ще са най-доволни кукловодите …
  • 4 Перо

    2 1 Отговор
    Самият факт, че върховните съдии и регулаторни органи са на квоти, се създават предпоставки за разложение на демократичната система. Ако една политическа сила е доминираща, както беше при тиквата, цялата държавна структура, автоматично става зависима! Тогава вече започва разпродажбата на държавните функции, регулаторни органи, съдебна система, международни договори, част от държавния апарат и т.н., защото вече няма предприятия за приватизация! Държавата абдикира от функциите си! Как може на съдебната система да и назначават от вън съдии и прокурори, без опит в бранша? За това престъпниците в БГ са под “законна” закрила!