Last news in Fakti

23 Януари, 2024 08:36 729 4

Денят е подходящ за любов и милосърдие

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Важно е да се прави добро за другите

Денят е подходящ за любов и милосърдие - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в нарастваща фаза в знак Рак до 09:38 ч. на 25 януари

Изявява се цялата гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили много емоции в себе си, отказвайки се да признаете самото им съществуване. Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.

Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават (особено при жените). Луната в Рак дава повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора в дните на Рак се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще имате нужда да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и желание да се отпуснете. Поведението ни става малко капризно и необичайно. Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур, стомаха и дванайсетопръстника. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 14:55 ч.

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна духовна работа.

Физическото натоварване да е по-малко. Подходящи занимания: стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание.

Символът на този лунен ден е сърце. Енергията му е подходяща да се прави добро за другите. Днес повече от всякога е необходимо да се показва състрадание и милосърдие, да се правят дарения, да се извършва благотворителност, да се правят подаръци. Дайте радост, вдъхнете надежда и вяра в сърцата на хората. Полезно е да се дава милостиня, особено ако ви помолят за това. Помнете, че който не е милостив, може сам да загуби милостта на небесата. В този ден не трябва да има прояви на грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави.

Молитвите, произнесени в 12 лунен ден биват чути свише, но всеки ще бъде възнаграден според вярата си. Идеален ден за изява на нежни чувства, за първа среща.

Следва 13 лунен ден от 14:55 ч. на 23 януари до 15:56 ч. на 24 януари

Денят носи нови енергии. Акаша предава информация на нови вълни. Добре е да се използва необичайният енергиен потенциал на този ден. Ако правите всичко грамотно, можете да постигнете много добри резултати. Особено щастлив ден за креативните хора. Вселената може да повдигне мистериозен воал и да освети пътя към неизвестното бъдеще.

Изостря се чувството за справедливост и към всичко прекрасно. Може да изпаднете дори в сантименталност. Следвайте своите желания. Вашата интуиция ще се справи с ролята на прекрасен съветник.

Всичко, което ви заобикаля дава важна информация, която трябва да запомните. Възможно е да се върнат отново стари проблеми. В този лунен ден трябва да се извлече полза даже от неприятностите. Помнете, че заедно с проблемите ни се изпращат знания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на обстоятелствата. Вместо да се дразните на проблема, гледайте на него като добър шанс да оправите всичко по най-добрият начин. Този ден се счита за неблагоприятен за реализация на нови проекти, но всички придобивки ще бъдат успешни и ще донесат полза. Добре е да получите нова информация – препоръчва се много да четете книги, което ще ви позволи да разбирате по-добре себе си и света.

Сексът в този лунен ден е подходящ за усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нури

    2 2 Отговор
    да Бъдеме Хора и Човеци
  • 2 Когато

    2 3 Отговор
    Можете да направите на някой добро - направете го ! Сигурно сте направили и доста зло , което трябва да изкупите !
  • 3 Луна Президент

    0 1 Отговор
    Луната изгрява чак следобед, обаче авторката ви е подпукала от сутринта.

    Коментиран от #4

  • 4 Бай Ганьо

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Луна Президент":

    М.мм само гледай какво ще стане, когато настъпи часът, в който всички котки станат черни