Last news in Fakti

23 Януари, 2024 14:04 1 417 11

Официално: Александра Сърчаджиева ще e водеща на „Аз обичам България“

  • аз обичам българия-
  • шоу-
  • предаване-
  • александра сърчаджиева-
  • алекс сърчаджиева-
  • водеща

Чаровната актриса ще бъде лице на новото шоу на bTV

Очарователната Александра Сърчаджиева ще бъде водеща на забавната телевизионна игра „Аз обичам България“, която ще блесне в ефира на bTV през февруари. Обичаната актриса влиза в главната и отговорна роля да задава въпросите, а и настроението в предаването, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаш България, съобщава bTV.

„Аз обичам България и обикаляйки я често с театралните спектакли, в които играя, срещам изключителни хора, които живеят и отглеждат децата си тук. Вярвам, че всички, които гледат предаването, ще осъзнаят, че родината ни е наистина прекрасна, ще се заредят с настроение, ще се забавляват от сърце и ще научат неща, които до този момент не знаят“, споделя водещата Александра Сърчаджиева.

С широка усмивка, енергия и обаяние, обичаната актриса ще преведе капитаните и техните отбори през всеки от кръговете на играта. Любопитни, неочаквани, забавни, тематични и модерни, въпросите в тях ще обхващат различни сфери и теми на живота. Наред с популярните личности, които ще се борят за награда, в една от игрите – „Героите сред нас“, зрителите ще се срещат и с герои от ежедневието, които имат впечатляващи постижения в най-различни области и с които прославят страната ни.

С чувство за хумор и с обич към „всичко българско и родно“, игрите ще носят заглавия като „Кутия на времето“, „Щурец в ухото“, „Глас народен“, „Буквуване“, „Колелото на съдбата“ и други. В този позитивен дух ще е и наградата във всяко едно от изданията – български продукт, който всеки обича – бидон с туршия, тенекия със сирене, чувал с картофи, дамаджана с ракия – все неща, близки до българина.

Бенд с музика на живо ще внесе още настроение и хъс за игра и ще помага на отборите в търсене на правилните отговори. Смехът и забавлението ще вървят „ръка за ръка“ както със знанието, така и с възможността зрители, участници и публика да научават нови интересни неща.

„Аз обичам България“ обещава за всички – от баба до внуче, неповторими емоции и много усмивки… и поне още една причина да „обичаме България“.

Капитаните на двата отбора в състезанието ще станат известни съвсем скоро. Супер свежо, цветно и зареждащо, предаването ще бъде сред акцентите в ефира на bTV през пролетта.

Форматът е по лиценз на ITV Studios „I Love My Country“ и до момента е реализиран в 34 държави по света.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    13 2 Отговор
    А можеше да е Катето Евро.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Роро

    21 3 Отговор
    Защо лансирате това тъпо, ограничено, пияно и нелицеприятно същество...малко ли бяха изпълненията и с покойния и съпруг...Не се ли намери по- приятен и балансиран водещ
  • 5 Русофил

    9 2 Отговор
    Жалко, че свалят най-интересното и забавно образователно предаване "Кой да знае".
    Заменят го с поредната блюнтотина. Риалитата - готвя, ям, с..а, спя с..., дера се, скачам
    са само за приматите.
  • 6 биколок

    14 1 Отговор
    Начи много обичам кивли да ми правят сърчица по всякакъв повод
  • 7 Ееееееееее аман

    15 1 Отговор
    Това нещо абонирано навсякъде и все пенкилер.
  • 8 Хахаха

    6 0 Отговор
    Аз обичам бисарабската супа
  • 9 зрител

    3 1 Отговор
    Милата тя....
    Много е некадърна.
    Ама то талантът е през поколение.
  • 10 Емо

    7 0 Отговор
    Отвратня набутана на всякъде, че и лигава и некадърна. Глупаци са и тези които я викат и които я гледат.
  • 11 Анонимен

    3 0 Отговор
    Маминото синче и там са го набутали.Нищо че е некадърно и никакъв актьор не става от него.