Last news in Fakti

3 Януари, 2014 17:04 6 306 1

Селена Гомез и Джъстин Бийбър отново заедно!?

  • джъстин бийбър-
  • селена гомез

Наскоро Селена купи къща в близост до тази на Джъстин

Дали Селена и Джъстин отново са намерили романтиката в своите отношения ? Вчера двамата певци бяха забелязани да се забавляват заедно в комплекс от затворен тип в Лос Анджелис, пише сайтът за светски новини TMZ.

Двамата бяха снимани на романтична разходка и са прекарали почти целия ден заедно. Бившите гаджета, които вече живеят в един квартал - Калабаласас, излезли, за да покарат заедно електрически двуколки с жироскоп.

И това не е първият път, в който двамата са забелязани заедно през последните няколко седмици, заявява източник пред HollywoodLife.

Изглежда, че 21-годишната Селена Гомез и 19-годишният Джъстин Бийбър отново ще се превърнат в една от звездните двойки, за които ще говорим през 2014 г.

Слуховете, че Селена е отменила австралийското си турне, за да се бори с мъката по старото си гадже, може и да не са верни, но това, противно на всички очаквания,  е довело до събирането на двойката.

"Джъстин започна да я кани на срещи, когато разбра, че е отменила турнето си“,, разкрива източникът.

Припомняме, че наскоро Селена Гомез купи къща в близост до тази на Джъстин Бийбър, именно за да може да си го върне отново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 martin dinkov

    0 0 Отговор
    през г...зо ми е за тия келеши пропаднали