Last news in Fakti

29 Януари, 2024 08:23 866 7

Денят не е подходящ за общуване

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Секс не се препоръчва

Денят не е подходящ за общуване - 1
Снимкa: Shutterstock

По-голямата част от Луната е осветена, но постепенно намалява, поради което тази Луна се нарича намаляваща.

Луната е в знак Дева до 10:05 ч. на 30 януари

Това е знак на интелекта и практичността. Често се случва по това време да възникват конфликти и неутрализирането на последствията да е малко сложно. Заемете се с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални вещи, енциклопедии, научна литература, дрехи от натурални материали, екологично чисти продукти, стайни растения.

Дева е знак на здравето. По това време се поставят най-правилните диагнози. Не е достатъчно да вземете таблетка, за да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 21:16 ч.

Ден на „мъртвата” вода. Принципът на "мъртвата" вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините.

Както Луната отразява светлината на Слънцето, така и енергията на 18-ия лунен ден отразява нашето Его и отваря вратата към собственото ни огледало – то може да бъде чисто и ясно, или може да бъде замъглено и изкривено. Символ на деня е огледалото. Символичен герой на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим. Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни.

Луната на 18-ия ден ви помага да откриете отражението си в другите: днес можете да намерите приятел, съмишленик или бизнес партньор, от които наистина се нуждаете. Съвместната работа води до успех в бъдеще!

Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Новите дела са неудачни. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа.

Денят не подхожда за общуване. Изясняването на отношенията още повече ще се заплетат. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката. Секс не се препоръчва. Да се избягва зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва да се провежда внимателно, тъй като процесът може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарство. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Не трябва да претоварвате бъбреците, трябва да се пият по-малко течности, да не се яде тежка храна. Особено внимателни трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Следва 19 лунен ден от 21:16 ч. на 29 януари до 22:17 ч. на 30 януари

 


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Име

    2 0 Отговор
    А Мъжка просттутка, по-добре ли се чете?
  • 3 Механик

    2 0 Отговор
    "Денят не е подходящ за общуване"
    Моите съвети за днес:
    1) Сложете си 3 маски.
    2) Заключете входната врата.
    3) Скрийте ключа в тоалетната чиния и "дръпнете водата"/
    4) Отворете банята и внимателно огледайте дали под ваната не се е скрил Путин или някоя "ватенка".
    5) Ако има някой скрит, вемете една тенджра и блъскайте силно по нея с капака и.
    6) Когато "ватата" избяга, еднага затворете вратата на банята и я заключете внимателно.
    7) Скрийте се под ваната. Там е сигурно място.
    8) Изгасете лапата и си повтаряйте: " Болен съм от БЕСИМПТОМЕН ковид."
    За още рецепти, моля да ме следвате на адрес : ввв.ул.Козяк.ком

    Коментиран от #4

  • 4 Допълвам

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    Запалете си пердето за да влезе светлина в дома ви. Направете си снимка чисто голи и я качете в социалните мрежи, против уроки е. На автомобилните гуми има малки антенки покрити с капаче ,отрежете ги защото предават информация директно на Путин и Бай Дън.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.