Last news in Fakti

31 Януари, 2024 08:07 1 356 4

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Ако срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече, смятат астролозите

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Везни до 22:38 ч. на 1 февруари

В дните, когато Луната е в знака на Везни, се очакват хармония и баланс. Има шанс да се намерят компромисни решения и да се разрешат конфликтите, да се прояви дипломатичност и чувство за справедливост. Луната във Везни води до добронамереност, любов, чувство за баланс, хармония и справедливост, дипломация. Повишава се чувствителността към проявите на грубост, нетактичност и всякаква дисхармония. Стремим се да избягваме кавги и конфликти, да изглаждаме острите ъгли. Нерешителност и несигурност могат да се появят в поведението и настроението. Вземането на важни решения е най-добре да се отложи. Може да почувствате нужда от почивка. Добре е да се правят неща, които изискват бързо завършване.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен стълб. Подходящо за лечение на зъби и уши.

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 23:19 ч.

Днес Висшите сили щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околният свят. Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Подходящо за уединение и размисъл, за да можете да вземете важни решения.

Ако дълго време сте планирали някакъв важен акт и не можете да се решите, днес е идеален за неговото осъществяване. Не се поддавайте на гордостта и арогантността. Не мрънкайте, а се концентрирайте върху преодоляването на препятствията. Всички действия трябва да са много добре обмислени. По-добре е да се работи бавно, но качествено, като се проверява внимателно всичко. Правете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще съпровожда тези, които работят в колектив, задружно.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори, които сте отлагали, могат да се проведат сега, но без обиди и сцени на ревност, тъй като могат да станат повод за нов разрив в отношенията. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов, но само ако сте искрени. Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Денят е благоприятен за духовна работа със свещени текстове. Като цяло всичко свързано с астралната, духовната, космическата енергия днес намира отклик във вътрешния свят на човек. Днес вашите действия могат да бъдат съдбоносни. Каквато и да е ситуация, може да определи бъдещия ви живот.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако сега не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур, съветва Ивелина Пенчева в Novini.bg.

В 20 лунен ден са засилени целебните свойства на водата.

Следва 21 лунен ден от 23:19 ч. на 31 януари до 00:22 ч. на 2 февруари


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Диагноза

    3 1 Отговор
    "Ако срещнете нов познат", значи ви е хванала деменцията.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.