Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 09:53 5 263 13

Наркодилърка от женски затвор: Трябва да предават оргиите ни в OnlyFans

  • затвор-
  • жени-
  • секс-
  • сащ

Правим си "играчки" от бинтове и гумени ръкавици, признава Джейми Бърджис

Осъдена наркодилърка, който излежава присъда в затвор в САЩ, иска да предават на живо оргиите от килиите в OnlyFans, пише Дейли Стар.

Джейми Бърджис, която излежава присъда в затвора Topeka Correctional Facility в Канзас, каза, че е виждала диви сексуални лудории зад решетките. “Най-лудото, което съм виждала, беше оргия на пет момичета в стаята”, твърди тя.

Джейми каза на подкаста Bird Calls Live, че затворът може да спечели “хиляди” ако излъчва от камерата за видеонаблюдение на затвора чрез OnlyFans. "Ако предоставяха играчки, дори щяха да направят повече”.

Джейми казва, че тя и нейните съкилийнички произвеждат свои собствени секс играчки от еластични бинтове и гумени ръкавици.

„Но понякога имаме късмет с момичетата, които работят навън и те ни носят истински играчки, а това е забавно, докато не ни хванат.“

Секс играчките са забранени в затвора, а внесените контрабандно вървят по около $100. Според Джейми контрабандата на тютюн е друг начин да се правят пари вътре, но най-често срещаният начин затворниците да печелят допълнителни джобни пари е татуирането на други затворници.

Ревността може да предизвика много насилие. “Най-лошото нещо, което някога съм виждал, е, че някоя е била бита от множество жени и те просто се редуват”, разказва тя.

Джейми очаква с нетърпение да започне наново, когато бъде освободена през септември следващата година, и се опитва да намери приятел, с когото да си пише, а по-късно да стане и неин партньор.

„Нямам деца, на 34 години съм, не съм семейна и съм готова просто да започна нов живот“,” заключава тя.

Наркодилърка от женски затвор: Трябва да предават оргиите ни в OnlyFans
Снимка: Фейсбук

 


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Местния Козар

    30 9 Отговор
    Поредната уса гнусотия......

    Коментиран от #2, #3, #6, #9, #11

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Соваж бейби

    19 4 Отговор

    До коментар #1 от "Местния Козар":

    Обзалагам се на 200 % не 100%,по всички затвори има корупция и какво ли не да не говорим за вип килии.Някой затворници се адаптират и не им харвсва на свобода с цел правят проблем да се върне.Вътре има всичко храна,легло,душ...не плаща данък,наем,храна,не работи,не готви само лежкунят и се чудят каква гнусотия да правят.Някой дори се женят за съкилииници имаме един убил жена си след 2 години намерил любовта на живота си с друг затворник и е щастлив!Трябва сурово наказание и яко бачкане в мини,да правят тухли и да им хвърлят само сух изгнил хляб имам гениални идеи ама нямам власт ,хабер имаш ли колко пари даваш с труда си за такива нещастници и от пенсията ти някой умират бързо или пред пенсия къде отива част този бюджет ?
  • 4 СТИГА БЕ

    12 1 Отговор
    И какви оргии ще гледаме оттам,... изцепки на космясали и развисени дърти месища. Поне из порно сайтовете мацетата са млади и свежи
  • 5 БРАВО

    11 0 Отговор
    Браво ма,... и ще го пуснат с абонамент, та да заработите някой долар. Има толкова безплатни порно сайтове, а и то порното си е около нас
  • 6 К.Козейков

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "Местния Козар":

    и в иzpaждане така
  • 7 А тази мома

    2 1 Отговор
    Знае ли за Голите Вечеринки какви играчки има за Руските Джендъряци ?.

    Изобщо нямаше и да говори за разврат .
  • 8 Сър !

    3 1 Отговор
    кравари сър !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.