Last news in Fakti

6 Януари, 2014 18:28 1 595 0

Лятно парче в разгара на зимата от Q-Check

  • музика-
  • q-check-
  • реге-
  • ново парче

Ayeah! не се връзва никак с мъглите и минусовите температури навън, но зарежда с позитивизъм

Веселяшката банда Q-Check, продължават с провокациите си като този път пускат на шега възможно най-лятното парче в средата на зимата.

С реге-ска звученето си „Ayeah!” със сигурност не се връзва с мъглите и минусовите температури навън, но пък идва като продължение на хита им „Мор-ска“. В новото лятно парче широкият спектър на музикални влияния на бандата се усеща повече от всякога.

Клипът към „Ayeah!” е шестото видео на бандата, което отново включва комедийни елементи като човек с аквариум на главата и специално наета за случая кокошка, a Q-Check твърдят, че покрай всички "щуротии" по сценарий е паднал много смях по време на снимките на видеоклипа. В ролята на баба с чушкопек пък се изявява култовият диджей Selector Lazy Face.

Клипът е режисиран от Боряна Костова, работила по видеа на P.I.F., The Top Stoppers и Ogi 23, и заснето от екипа на Beton Crew: Росен Савков, Кристиян Леков, Димитър Кръчмаров.

Видеото към „Ayeah!” вече трупа фенове на официалния канал на бандата в YouTube.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА