Last news in Fakti

3 Февруари, 2024 11:37 2 278 8

Мария Игнатова представи първата двойка от "Един за друг" (СНИМКА)

  • мария игнатова-
  • един за друг

Тв водещата е снимала двойка кучета, които влизат във вилата и се пошегува с почитателите си, че това са първите участници

Новият сезон на любовното шоу "Един за друг" чука на вратата, а голямата изненадата тази година е Мария Игнатова. Тя ще помага на водещия Емо Чолаков в тежката задача да представи участници и забавните игри, заради които хиляди зрители обикнаха това шоу.

Броени дни преди старта на шоуто новата водеща показа и коя е първата двойка във "вилата на любовта". Всички в социалните мрежи ахнаха от видяното и до един са категорични, че това е най-сладката двойка, която е прекрачвала прага на най-известната вила в България.

Тв водещата е снимала двойка кучета, които влизат във вилата и се пошегува с почитателите си, че това са първите участници. Но на зрителите изглежда им допада идеята за двойка кучета в шоуто, тъй като коментарите до един са положителни.

Мария Игнатова представи първата двойка от
Снимкa: Instagram

"Тази двойка отсега ми е фаворит, няма нужда да вкарвате други"; "Направо им давайте наградата и да се приключва"; "Добра идея е да се помисли за предаване, което е насочено към животните", са само малка част от коментарите.

"Един за друг" ще стартира съвсем скоро в ефира на NOVA и ще се бори за рейтинг срещу конкурентното "Ергенът". Зрителите вече нямат търпение да видят какви двойки са избрали продуцентите този път и каква ще бъде ролята на Денислава, която вече е участвала в шоуто с бившия си приятел Дани, но стана по-известна от последния сезон на "Игри на волята". Самата тя обяви, че влиза в шоуто, но дали със специална мисия или като редови участник не става ясно, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ок Мария

    4 0 Отговор
    Мар🖕🏼ия Игна🖕🏼това 🖕🏼 👸🏼🖕🏼🏰🖕🏼🏍️🖕🏼🚘🖕🏼😎🖕🏼
  • 3 покруса

    2 0 Отговор
    И Мария Игнатова е кучелюбка?! Една не ни ли е достатъчна в рамките на страната? Вече хората със заболявания ще бъдат изхвърлени от приютите и на тяхно място ще бъдат настанени кучета. Кучетата станаха по-важни от хората.
  • 4 Тв критик

    3 0 Отговор
    Това шоу въобще не ми харесва .
  • 5 Пищова

    1 0 Отговор
    Мноо ми аресва.Аз като Калигула ашладисвам булката и младоженеца след предаването и ги правим един за друг.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.