Last news in Fakti

6 Февруари, 2024 08:38 982 2

Днес е един от опасните и критични дни, в който хората лесно влизат в конфликти

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Особено внимателни да бъдат шофьорите

Днес е един от опасните и критични дни, в който хората лесно влизат в конфликти - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Стрелец и се движи на празен ход от 07:07 ч. до 14:10 ч.

Нищо важно да не се предприема. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави.

В 14:10 ч. Луната преминава в знак Козирог.

Уязвими са костите, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказни. Опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Лунен календар: 26 лунен ден от 04:58 ч. на 6 февруари до 06:01 ч. на 7 февруари

Един от опасните и критични дни, в който хората лесно влизат в конфликти. Контактите в този ден трябва да бъдат ограничени възможно максимално. Добре е да се общува, само когато е необходимо или с най-надеждните хора.

Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, конфликти и скандали.

Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи и благоразумни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Да се избягва суматохата в пазаруването. По-добре е да се спестят пари - има опасност да бъдат пропилени или загубени. Нараства опасността от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни, да се избягват клюките.

През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе по-скоро загуби и вреда. Не трябва да изразходвате енергията си напразно, затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, повече време да почивате и да не хабите силите си. Да се избягва физическо натоварване.

Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване. В двадесет и шести лунен ден е добре да се изключи месото, но ако ви е трудно, можете да консумирате риба, яйца, морски дарове и гъби.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. В този лунен ден е противопоказен секс за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата днес имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – означава прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 грипови дни

    0 0 Отговор
    днес е грип пик . поне е слънчево . значи много катастрофи .
  • 2 Луна президент

    0 0 Отговор
    Може да стане бой в парламента или поне на протестите.