Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 08:09 1 151 4

Днес е един от благословените дни, в който към Земята идва мощен енергиен поток

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Животът вибрира с усещане за обновяване

Днес е един от благословените дни, в който към Земята идва мощен енергиен поток - 1
Снимкa: Shutterstock

Фаза на Луната: Първа четвърт, Нарастваща Луна в знак Овен до 17:03 ч.

По време на присъствието на Луната в огнения знак Овен усещаме енергия и активност и сме по-решителни да постигнем целите си и можем да започнем нови стъпки, да бъдем по-самостоятелни и склонни към бързане в много действия. Хората изпитват желание да приложат своите планове в действие. Удоволствието и авантюристичният дух са отличителните белези на тази тенденция и е време за промяна и подобрение. Във въздуха витаят самочувствие, оптимизъм и положителни чувства. Животът вибрира с усещане за обновяване. Хората реагират смело на предизвикателствата с чувство на смелост и жизненост.

Важно е през този период да се опитваме да контролираме нервите си и да бъдем по-търпеливи и дипломатични в отношенията си с другите, защото енергиите ни правят да сме по-агресивни от обикновено. Уязвими са очите, очните дъна, главата, горната челюст.

Луната се движи на празен ход от 12:22 ч. до 17:03 ч. В този период не започвайте нищо важно, не подписвайте договори, не правете предложения. В 17:03 ч. Луната преминава в знак Телец.

Лунен календар: 6 лунен ден от 09:46 ч. на 14 февруари до 10:11 ч. на 15 февруари

Един от благословените дни, в който към Земята идва мощен енергиен поток. Това е положителен ден, свързан с красота, любов, радост, интуиция, миризми и звуци. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ благородство, мъдрост и справедливост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за пратеник на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен символ са облаците. Обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония. Това не се отнася лично до вас като предсказание, а за мястото, където се намирате.

Това е най-спокойният и мирен ден, дори пасивен, не предполага никакво суетене и активни действия. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Идеален ден за духовни практики и общуване с духовни наставници.

Ден за любов, смирение и прошка. Нашето вътрешно Аз трябва да бъде в хармония с външния свят. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. През това време не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките.

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    1 1 Отговор
    Да Бъдеме Добри Хора

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Език мой

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Акула":

    Да бъдем а не да БЪДЕМЕ

    Коментиран от #3

  • 3 Акула

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Език мой":

    Извинявам се
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.