Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 08:34 2 449 3

Новите двойки в "Един за друг": риалити герои, предприемачи и милионер се впускат в приключението

  • един за друг-
  • двойки

Във втория епизод за сезона на изпитание бяха поставени техните знания по география, управление на моторни и немоторни превозни средства и работата им в екип

Още шест влюбени двойки стартираха своето вълнуващо приключение в най-позитивното любовно риалити в телевизионния ефир - “Един за друг”. Във втория епизод за сезона на изпитание бяха поставени техните знания по география, управление на моторни и немоторни превозни средства и работата им в екип. Предизвикателството доведе до множество забавни моменти за зрителите, както и за водещите на формата - Емо Чолаков и Мария Игнатова, пише dariknews.bg.

В края на атрактивните пътешествия, Михаела и Венцислав от Перник триумфираха, преминавайки трасето без нито една грешка и завоюваха втория седмичен имунитет. Най-бавно до своята крайна дестинация достигнаха Елизабет и Йордан, които компенсираха изоставането със страхотно чувство за хумор и самоирония. Предпоследни, само на няколко минутки пред тях, се оказаха строителният предприемач Светослав и неговата съпруга Сияна, които изпитаха сериозни затруднения с карането на триколка и навигацията в зимни полеви условия.

Основна роля в снощния епизод изиграха и първите седем двойки в предаването, които допринесоха за доброто настроение на новодошлите. По своя идея участниците, които прекрачиха Вилата на любовта на 14-и февруари, поставяха новите си съквартиранти в различни екстремни ситуации, влизайки в ролята на помощен персонал, асистент-водещи и редактори.

Последни на полигона излязоха Ивана и Ивайло, които се запознават на кастинга на телевизионно риалити. Двойката иска да пребори стигмата, която тегне над двойките с по-голяма възрастова разлика, доказвайки, че истинската любов може да преодолее всичко по пътя си. Те завършиха на второ място в днешното класиране, само на крачка от победата.

Гости на водещата Денислава Велкова в подкаста “Един без друг” са поп-фолк звездата Роксана и финалистът от “Игри на волята” сезон 5 - Мартин Николов - Елвиса. Тримата заедно ще обсъдят новите шест двойки в “Един за друг”.

От следващата седмица епизодите на “Един за друг” ще се излъчват от петък до неделя в 20:00 ч. Коя ще е първата елиминирана двойка? И как ще се спогодят новите съквартиранти във Вилата на любовта?


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    11 0 Отговор
    Да бе, милионери, милиардери, трилионери, оставят си бизнеса за три месеца и отиват да играят за 50 000лв дето ги делят с жена си. 👏
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 1 Отговор
    Познания по география🤔🤔🤔
    Израел не е в Европа, ама е в Евровизия и Евроспорт❕❗
    Ако България е в Източна Европа, то Плевен е в Източна България ❕❗
    Близкия Изток е доста далече, ама пък е близък❕❗
  • 3 ДРТ ПРЧ

    2 0 Отговор
    АБЕ, СЛАБО НАЧАЛО. ТЕЗИ ИГРИ ВСЕ ЕДНО ГИ Е ИЗМИСЛИЛ МОЯ ВНУК, КОЙТО Е НА 6 ГОДИНИ. СЪЩО СЕ ЧУДЯ КАКВА Е НЕОБХОДИМОСТТА ОТ ВТОРИ ВОДЕЩ. ДАНО ПО НАТАТЪК ДА СЕ РАЗЧУПИ МАЛКО И ДА СТАНЕ ПО ИНТЕРЕСНО.