Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 15:58 3 704 7

Бившият мъж на Анджелина Джоли разказа за най-екстремното нещо, което са правили заедно (ВИДЕО)

  • анджелина джоли-
  • джони лий милър-
  • актьор-
  • актриса-
  • екстремно-
  • двойка-
  • връзка

Джони Лий Милър скача от самолет, за да впечатли Анджелина

Бившият мъж на Анджелина Джоли разказа за най-екстремното нещо, което са правили заедно (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Анджелина Джоли определено знае как да остави трайно впечатление. Бившият съпруг на Анджелина - Джони Лий Милър разказа в интервю, че веднъж е скочил от самолет за филмовата звезда.

“Как сте се опитвали да впечатлите обекта на чувствата си?” попита водещият на програмата по радио X като част от сегмент, наречен "Нещата, които правим за любовта".

Припомняйки си момента, Милър се засмя, докато споделяше отговора си.

“Скочих от самолет”, каза той на събеседниците с шоуто, като добави: „Е, идеята не беше моя. Излизах с млада дама на име Анджелина”, разкри той, когато снимка на Джоли изскочи на екрана. “И тя каза: "Нека да направим нещо вълнуващо този уикенд’”.

Актрисата по някакъв начин убедила Милър да пътува до Хемет, град извън Лос Анджелис, за да се позабавляват малко.

“Тя е хладнокръвна. Безстрашна е тази жена,” каза той за бившата си съпруга.

Джони Лий Милър и Анджелина Джоли се запознават, докато работят върху филма „Хакери“ от 1995 г. Скоро след това двойката се ожени на малка гражданска церемония през 1996 г. Те обаче се разделиха само една година по-късно, твърдейки, че натоварените им графици пречат на брака им. Джоли подаде молба за развод през 1999 г. и тя беше финализирана същата година.

Въпреки че двамата тръгнаха по различни пътища, те са запазили отношенията си топли през следващите години. През 2003 г. тя го нарече „солиден мъж и солиден приятел“.

Две години по-късно те бяха видени да вечерят заедно, докато бяха в Лондон. "Имаше доста смях," каза случаен свидетел пред сп. People по това време. "Може да се каже, че Анджелина и Джони все още са много добри приятели."

На 23 август 2014 г. Джоли се омъжи за Брад Пит, когото също е среща на снимачната площадка, докато снимат филма им от 2005 г. „Мистър и мисис Смит“. Въпреки че разводът и раздялата им бяха бурни, бившата двойка има шест деца заедно: Мадокс, Захара, Шайло, Пакс и близнаците Нокс Льоон и Вивиен Маршелин.

В интервю за дигиталната корица на Vogue през септември 2023 г. актрисата размишлява върху това как майчинството я е спасило.

“Бях на 26, когато станах майка. Целият ми живот се промени. Това, че имах деца, ме спаси и ме научи да бъда различен човек в този свят,” каза тогава тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Али

    7 3 Отговор
    Ако бях аз щях да я изненадам отзад.

    Коментиран от #4

  • 2 глоги

    2 1 Отговор
    Джоли се омъжи за Брад Пит, когото също е срещНАЛА на снимачната площадка,
  • 3 Веско

    1 3 Отговор
    Повръща ли са един към друг!

    Коментиран от #5

  • 4 Заинтересуван

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Али":

    А дали щеше да е вълнуващо като скачане с парашут?
  • 5 Исторически парк

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Веско":

    Твоите преживявания не ни интересуват

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.