Last news in Fakti

17 Февруари, 2024 09:58 1 017 1

Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи

  • астрология-
  • астропрогноза-
  • лунен календар

Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат

Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи - 1
Снимка: Shutterstock

Нарастваща Луна в знак Близнаци до 05:26ч на 19 февруари

Когато Луната е във въздушният знак Близнаци се проявяват екстровертните качества, хората стават по-активни, по-общителни и по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Лунната ни всъщност остава дълбоко подтисната, а изгрява слънчевата ни същност. Повече се интересуват от интелектуалната страна на нещата. Склонни са към прояви на лекомислие, вземане на бързи решения, правят недостатъчно обмислени изказвания. Всичко, което започнете сега ще бъде дълготрайно, но няма да има такъв завършък, какъвто сте планирали.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 9 лунен ден от 11:15ч на 17 февруари до 11:58ч на 18 февруари

Труден ден. Време на енергиен обрат. Символи на деня са прилеп, Млечния път. Този лунен ден символично е свързан със знак Рак и се счита за първия критичен ден от лунния цикъл. Често съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и в дадения случай се възприема негативно.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем.

Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте познатите ви техники за защита. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Въздържайте се от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Всякакви очистителни процедури в този период са добре дошли. Да се избягва преяждането. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото - физически и ментално, пише novini.bg.

Тъй като на 9-ия ден от лунния месец има много голяма вероятност от неочаквани конфликти, силно се препоръчва да прекарате деня в пълно уединение. В противен случай можете да развалите отношенията си със семейството и близките приятели. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Не се препоръчва да се правят нито големи, нито малки покупки. Този период е единствено с цел изхвърляне на ненужни предмети. Ако е възможно, опитайте се дори да не купувате хранителни продукти, да се справите с това, което имате. Всичко, което се купува носи скрита опасност. Може да причини разочарование, загуба на пари, отравяне и т.н.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роза

    3 0 Отговор
    Приемайте всички тези неща само като забавление,а не на сериозно!Това е моя съвет,който иска,да го послуша!