Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 16:45 3 083 7

Фенове на Ален Делон заплашват дъщеря му със смърт

  • ален делон-
  • фенове-
  • дъщеря-
  • анушка делон-
  • заплахи

Затова Анушка Делон е взела болезненото решение да спре да води сина си Лино при дядо му

Фенове на Ален Делон заплашват дъщеря му със смърт - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Обвинена от брат си Антъни Делон в колонките на "Пари Мач", че е "скрила страданието" на баща им Ален Делон, Анушка Делон наруши мълчанието си в сряда, 21 февруари, и каза истината пред списание "Elle".

В интервюто Анушка Делон описва семейния климат в имението Души, където трите деца на известния френски актьор се разкъсват помежду си, пред самия Ален Делон, обезсилен от възрастта и болестта.

Най-малката от братята Анушка Делон твърди, че братята ѝ "се разхождат въоръжени из къщата", принуждавайки я да посещава баща си системно, придружена от бодигард. "Братята ми си мислят, че са в Дивия запад", възкликва тя. А когато тримата се събират около баща си, атмосферата е "зловеща". "Дори плувният басейн е станал тъжен...".

Затова Анушка Делон е взела болезненото решение да спре да води сина си Лино при дядо му в Души. Не искам той да изпита тази атмосфера, тези хора, които ми забиха нож в гърба", казва тя. Детето е като гъба и попива всичко. У дома, в Швейцария, атмосферата също се е влошила: Анушка Делон обяснява, че редовно получава смъртни заплахи от фенове на баща си. Опитвали са се да проникнат в дома ми", казва тя. Не мога да спя, не мога да се храня, просто искам това да спре.

По-нататък в интервюто дъщерята на Ален Делон разкрива, че е мислела за самоубийство в деня, в който баща ѝ е подал сигнал в полицията срещу нея. И прави следния язвителен коментар: "Хората ни сравняват с децата Холидей. Те поне имаха достойнството да изчакат баща им и съпруг да си отидат, преди да се саморазправят.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    2 3 Отговор
    господин Делон Страда от инсулт
  • 2 Соваж бейби

    8 2 Отговор
    И с Джони Холидей беше голям скеч ама пича бе с акъла си почина от рак , супер готин пич си и направи справедливо завещание.Въпреки недосолството на децата му хиени и Силвито забравят че е осиновил деца поел ангажимент и жена с която е споделил остатъка от живота си няма как да не им остави наследство.А дъщерята на Делон е алчна и злобна нека се самоубие щом иска с една пепелянка по малко оказа се по меркантилна и от Антъни все пак носят гена на баща си който не е бил добър човек
  • 3 Може би

    11 0 Отговор
    за Делон ще е по-добре да не е вече с всичкия си, за да не става свидетел на всичко това.
  • 4 ползата от деца

    11 1 Отговор
    е нула. Гледат на родителите като на банкомати.Респект и любов няма.

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Лиси

    5 0 Отговор
    Лошо е, когато си болен и други определят кой крив, кой прав. Неудобните са отстранени, пък били те и деца.
  • 6 Идън

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ползата от деца":

    Да създадеш деца с цел да имаш полза от тях е висша форма на егоизъм. Децата имат свой живот. А респектът към теб е зависел от теб- не си успял да го възпиташ у децата си. Липсата ти по време на отглеждането и възпитанието не можеш да компенсираш с нищо- затова децата го компенсират с парите ти. Това с парите е също от това, че и ти самият имаш грешно схващане за парите. Баща и татко са две различни неща- също като къща и дом.
  • 7 Дали

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ползата от деца":

    Зависи как възпиташ децата си. Децата са огледало на действията на родителите си.