Last news in Fakti

4 Март, 2024 14:44 7 381 25

Защо Нана от "Съдебен спор" отиде да живее в САЩ

  • нана гладуиш-
  • съдебен спор-
  • сащ

Водещата се е решила на тази важна стъпка, защото искала по-добро бъдеще за наследника си

От няколко месеца насам Нана Гладуиш се установи да живее в Маями, САЩ. Ексводещата на предаването „Съдебен спор“ се изнесе зад Океана, заедно със съпруга си Джонатан и сина си Джейсън. От твърденията ѝ става ясно, че се е решила на тази важна стъпка, защото искала по-добро бъдеще за наследника си.

Блондинката, която успя да пребори рака два пъти, се радва на лукс в Щатите, където със съпруга ѝ са сключили сделка за покупка на огромна къща. Преди да се изнесат за постоянно в Маями, Нана и Джонатан неколкократно ходили там на почивка, но обстановката и топлият климат толкоз много им допаднали, че решили да останат.

Нана и съпругът ѝ преценили, че там синът им, който от малък се занимава професионално с тенис и неведнъж е печелил купи, ще има по-големи възможности за развитие. Към днешна дата тийнейджърът учи в престижен колеж.

„В началото мислех, че ще ми трудно да свикна далеч от България, но се влюбих в Маями. Харесва ми климатът и знам, че тук можем да осигурим добро бъдеще за Джейсън“, разказвала блондинката пред свои близки. Гладуиш дълги години се изявява като водеща на предаването „Съдебен спор“, а телевизията беше нейна страст и не я изостави дори когато водеше трудната битка с рака. Нана не страда от липса на финансови възможности, защото съпругът ѝ е милионер и има успешен бизнес, който сега върти от Америка, но любовта към работата ѝ я държеше на екран. В един момент обаче преценила, че е по-добре да отвори нова страница от живота си.

Щафетата като водеща на „Съдебен спор“ пое футболната съпруга Ромина Тасевска, която преди се подвизаваше като коментаторка в предаването „На кафе“. Някои зрители още но могат да свикнат с промяната, но така или иначе, тя вече е факт. Нана пожела успех на своята заместничка. Гладуиш винаги е била много близка с аудиторията и е говорила открито за болестта си.

За пръв път тя бе диагностицирана с коварното заболяване през 2012 г. След дълго и трудно лечение, тя успя да постигне ремисия, но ракът се завърна отново през 2017 г. За живота ѝ се бореха лекари и в България, и в Израел.

Нана премина през операции на гърдите и на яйчниците, както и през химиотерапия. „На поддържаща терапия съм, която продължава. Тя се прави десет години, а понякога и до края на живота“, откровена бе водещата и допълва, че винаги ще се води високорисков пациент и няма как да бъде напълно спокойна за здравето си. Пътят, който изминава, е дълъг и трънлив. Коварните злокачествени образувания причиниха смъртта на баба ѝ, на баща ѝ и на сестра ѝ.

Малцина знаят, че бившата водеща има рядката дарба да предвижда важни събития в живота си чрез пророчески сънища. Способността да вещаят бъдещето са имали много жени в семейството ѝ. Предавала се по майчина линия, но избирателно.Че има такава заложба, Гладуиш разбрала по най-тежкия начин. Тя добре си спомня първия миг, когато установила дарбата си.

Малко след сватбата си с англичанина Джонатан, тя сънувала своя баща, с когото имали много силна връзка. Той се явил, за да ѝ съобщи, че са останали девет”. Тогава Нана не предполага значението на съня, но в действителност точно след 9 дни родителят ѝ починал. След време водощата видяла насън и спонтанния си аборт. По това време тя била бременна за първи път и се опитала да го игнорира, но мрачните мисли я застигали. Нещастното събитие не закъсняло.

Случило се точно така, както в съня – изгубила бебето. За щастие следващата бременност на Гладуиш завършила успешно и на бял свят се появил синът ѝ Джейсън. Преди да роди живо и здраво бебе обаче, тя, отново се сблъскала със сериозни проблеми. Когато разбрала, че носи живот в утробата си, Нана се разболяла от шарка и лекарите препоръчали да направи аборт, защото съществувал риск за плода. Консултирала се и с други специалисти и накрая взела решението да задържи детето, въпреки заплахата от увреждания.

Твърди, че имала усещането, че този път развръзката ще е щастлива и шестото ѝ чувство не я подвело. Наистина злокобен обаче бил сънят, свързан с болестта ѝ. Точно, когато животът ѝ изглеждал съвършено подреден, с Джонатан пътували по света и се радвали на сина си, тя сънувала починалата си баба. Възрастната жена се явила и настоявала да вземе Нана със себе си, но тя проплакала, че още не се чувства готова. „Не бързай тогава, имаш още време!“, изрекла бабата и даже уточнило точно колко години остават на внучка ѝ. Водещата разказва, че този сън наистина я притеснил и дълго време не успявала да го забрави, защото според нето нямало да доживее до дълбока старост.

Годините, които ѝ оставали, не били 20, 30 или 40, а доста по-малко. Скоро след това я диагностицирали с рак на гърдата и светът ѝ се сринал, мисълта за болестта я преследвала, а бъдещето ѝ се струвало неясно.

„През 2012 ми откриха рак на гърдата. След като преминах успешно лечение, пет години всичко беше чудесно, но от доста време пазя нещо в тайна. Сега дойде време да го споделя с вас. Отново имам рак. Този път на другата гърда”, сподели Нана в ефира на предаването „Съдебен спор”, след като болестта се отключила за втори път. През цялото време Гладуиш демонстрираше завидна воля и сякаш нищо не успява да я сломи. Тя не вярва в слуховете, че е станала жертва на проклятие или черна магия. Убедена е, че много хора преминават през подобни изпитания, за да научат житейските си уроци. Нана се стараеше да мисли позитивно и въпреки тежките моменти, продължава да вярва в щастливия край на своята история, пише "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 честен ционист

    24 18 Отговор
    Избяга от клетвите. Ама те стигат и през океана.
  • 3 Сократ

    22 1 Отговор
    Като ми изтрихте коментара, това променя ли нещата?
  • 4 Рамбо

    12 39 Отговор
    Нана е русофилка. А русофилите отиват или САЩ или в Швейцария. Като Ленин и Троцки. Такава им е орисията!

    Коментиран от #19

  • 5 Факт

    28 26 Отговор
    Всеки махнал се от кочината е щастлив.
  • 6 Да пръска

    19 9 Отговор
    злоба сред кубинците !
  • 7 Много

    16 18 Отговор
    грехове има тая змия !
  • 8 Откровен

    12 18 Отговор
    Щях да напиша евал съм я тая Нана...ама няма как да стане,след ,като дори само по парфюм да ми се появи
    ....НЯМА ДА МИ...СТАНЕ...
  • 9 Всичко си има причина

    12 10 Отговор
    Там най-древната професия е легална.

    Коментиран от #17, #25

  • 10 123

    30 5 Отговор
    Защото сме треторазрядна клоака, гнус и мръсотия на всяка крачка. Далавери и схеми повсеместно. Защото бъдеще за следващото поколение почти няма, защото сме на първите места в негативните класации. Защото да не се разболяваш в тая територия, едва ли ще оцелееш, все пак те гледат като дойна крава докторите... има ли смисъл да се продължава?

    Не че в САЩ нещата са цвете, там е добре за тези, които имат парички, бедните или живеят като кучета, или са в затвора, или са зависими от някоя гадост.

    Това е грозната истина и за това Нана си е вдигнала чукалата завинаги.

    Коментиран от #11

  • 11 честен ционист

    23 10 Отговор

    До коментар #10 от "123":

    България е по-зле и от щата Луизиана, където има само крокодили и шимпанзета.
  • 12 въпросче

    32 4 Отговор
    Е,и всички ли трябва да се изнесем в САЩ,за да си купим луксозни къщи и да осигурим по-добро бъдеще за наследниците си? Нана-наааа!

    Коментиран от #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 И най-вече

    38 3 Отговор
    защото си е взела дедо милионер. Всичко си има цена и който е готов да я плати, да си я плаща.
  • 15 Хамид

    29 6 Отговор
    Принципно тая не ни интересува. А обективно, ако може да не се връща в БГ
  • 16 Да, хванали сте бъдещето за крачола

    20 7 Отговор

    До коментар #12 от "въпросче":

    Най-характерното за Маями е бурният нощен живот. Има стотици клубове, ресторанти, нощни барове и какво ли още не за всеки вкус и за всеки джоб. Бедна ти е фантазията за извращенията, които можеш да видиш там. Ще ми изтрият поста, ако ти опиша. Така че младежът със сигурност има много добро бъдеще. Не се и съмнявам.
  • 17 копейка

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Всичко си има причина":

    Не, профил. Не е легална.
  • 18 уи донт кеър

    25 1 Отговор
    Е сега и от там ли ще ни досажда? Не ни интерусав, да си гледа дядото и да не ни занимава.
  • 19 Отец Чапаев

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Рамбо":

    Съпругът и Троцки ли се казва,
  • 20 Чики-Рики

    14 0 Отговор
    Толкова голяма статия за тая ,, кокошка,,!Не предполагах!
  • 21 Много

    6 0 Отговор
    е агресивна, затова е болна. Иначе е досадна комплексарка.
  • 22 СТИГА БЕ

    6 0 Отговор
    Сигурно там ще работи в СиеНеН, и аз бих отишал тогава
    А дали някой е осетил отсъствието й от бТВ
  • 23 Не е важно

    1 0 Отговор
    Какво работиш а да ли ти стигат да направиш живота на теб и семейство хубав и щастлив
  • 24 Свободни хора

    2 0 Отговор
    Харесва им, решават, заминават. Няма нищо ненормално, за да се ровим.
  • 25 Интересува ли те?

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Всичко си има причина":

    В Европа проституцията е легална в Германия, Норвегия, Швейцария, Австрия и Нидерландия. Добави Бразилия, Доминикана, Тайланд и Филипините.