Last news in Fakti

17 Януари, 2014 17:20 6 837 0

Секси мацки стават модели чрез социалните мрежи

  • социални мрежи-
  • снимки

Сайтът за споделяне на снимки дава шанс на момичетата позиращи по бански да привлекат вниманието на модните агенции и списания

Нова мода завладя интернет. Вече множество красиви момичета успяват да направят кариери като модели, благодарение на свои разголени снимки в социалната мрежа „Инстаграм“, съобщава Дейли Мейл.

Родената в Сидни 23-годишна манекенка- Рене Зомерфийлд стартира кариерата си, публикувайки огромен брой свои снимки по бикини в Инстаграм. Блондинката има над 430 000 последователи в мрежата за споделяне на снимки, като през този месец позира за австралийското издание на списание „Maxim”. Заглавието на броя е: „Най-секси звездата от социалните мрежи в Австралия.“.

 

Зомърфийлд използва популярността си в интернет за да изкарва пари от множество различни бизнес начинания. През тази година тя планира да пусне на пазара своя линия от бански костюми.

Корицата на „Maxim” са украсявали и други момичета, чиито кариери бяха форсирани от Инстаграм. Такива са моделът, актрисата и дизайнер на бански костюми- Шеридън Фишер, която се радва на 560 000 последователи в сайта за споделяне на снимки и манекенката Ели Гонзалвес с 220 000 последователи.

Тези дами следват примера на 20-годишната американка Джен Селтър, чийто акаунт в социалната мрежа има 1.8 млн. последователи, един от който е певицата Риана.  Тя стана известна като жената с най-красиво дупе в света. Снимките на заниманията й във фитнеса пък събират по 70 000 харесвания. Тя вече осребрява славата си, след като сключи рекламни договори с компания за минерална вода и компания за хранителни добавки. Селтър вече планира да пусне на пазара своя линия екипи за фитнес.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА