Last news in Fakti

7 Март, 2024 11:45 2 591 2

Зодиите, на които новолунието в Риби ще донесе щастие

  • новолуние-
  • риби-
  • зодии-
  • астрология-
  • щастие

Магичното новолуние ще се състои на 10 март

Зодиите, на които новолунието в Риби ще донесе щастие  - 1
Снимка: Shutterstock

На 10 март небесните енергии се събират за магичното новолуние в Риби, което ще има силно въздействие върху зодиакалните знаци. Вълната от астрална енергия обещава изключителни щастливи моменти за някои зодии. Ако сте Овен, Дева, Скорпион или Водолей, подгответе се за специални изживявания и благоприятни промени! Ето какво ви предвещава идващото новолуние според вашата зодия.

Овен

Под влияние на това новолуние, Овните ще се радват на много щастие. Този период ще бъде зареден с енергия за реализиране на дълго отлагани проекти. Романтичните връзки ще процъфтяват, а личностното развитие ще постигне ново ниво. Вашата смелост и увереност ще привлекат успешни възможности както в любовта, така и в кариерата.

Дева

Новолунието в март отваря страница на благоденствието за зодия Дева. То ще донесе хармония в домашния ви уют и повишаване на социалния ви статус. Започнатите здравословни навици ще започнат да дават резултати, подобрявайки вашето самочувствие. Също така, очаква ви значителен напредък в професионален план, благодарение на вашата методичност и упоритост.

Скорпион

Скорпиони, вие ще изпитате възход на късмет и интензивни емоции. Новолунната енергия за вас ще акцентира върху междуличностните отношения, довеждайки до важни прозрения и подобрения. В този период се очаква също така да обърнете нова страница в кариерата си и да разкривате ваши скрити, но изключително полезни таланти. Пригответе се за ново начало, което ще ви направи по-силни и решителни.

Водолей

За зодия Водолей, това новолуние обещава полезни социални контакти и успехи. Вашата иновативност ще ви отведе до нови творчески проекти, които ще бъдат приети с възторг. Очакват ви възнаграждения за дълготрайните усилия, включително и във финансов аспект. Откриването на нови хобита също ще ви донесе много радост и удовлетворение, пише аctualno.com.

Използвайте силата на новолунието, за да се съсредоточите върху вашите намерения и да разработите плодородната почва за предстоящите успехи. Нека звездите ви водят към изживявания пълни с радост и напредък. Следете ни за още астрологични прозрения и насоки за вашите зодии!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луна президент

    2 1 Отговор
    А на ротацията, как ли ще се отрази новолунието в риби. Пак правите хората на шарани май.
  • 2 Натъжена рибка 🐟😢

    1 0 Отговор
    Това не е честно, през Моето новолуние само Моята зодия ще е най-прецакана!! Както винаги, все ние обираме пешкира, за сметка на другите...