Last news in Fakti

13 Март, 2024 12:15 697 7

Кралица Камила се сдоби със своя кукла Барби (СНИМКИ)

  • кралица камила-
  • кукла барби-
  • по-млада

Ето как реагира тя на играчката

Кралица Камила се сдоби със своя кукла Барби (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Британската кралица Камила е увековечена като кукла Барби и се пошегува, че това я е направило да изглежда с 50 години по-млада, предаде ДПА.

Камила получи играчката, облечена в неин костюм, в знак на признание за работата ѝ в подкрепа на Фондация „Жените на света“ (Women Of The World) като неин председател.

По време на събитието на организацията в Бъкингамския дворец, тя държеше в ръцете си миниатюрната версия на себе си и каза: „Направихте ме да изглеждам 50 години по-млада - всички трябва да имаме Барби.“

Хелън Мирън, баронеса Дорин Лорънс, изпълнителката от групата „Спайс гърлс“ Мел Би и лекоатлетката Кели Холмс бяха някои от гостите, поканени на събитието, заедно с ученички и други личности, допринесли за популяризирането на жените и момичетата.

Барби е облечена в умалена версия на тоалета на Камила, носен от нея многократно преди това - синя рокля на Фиона Клеър, черна пелерина на Аманда Уейкли и черни ботуши на Елиът Зед.

Косата на куклата е изработена по подобие на къдриците на Камила, както и бижутата ѝ. На нея има и значка с надпис „WOW“ – съкратено от наименованието на организацията. Кралицата също носи такава.

Фондация „Жените на света“ е благотворителна организация, която се превърна в глобална мрежа от събития, които защитават равенството между половете, отбелязват постиженията на жените и момичетата и разглеждат препятствията пречещи им да разгърнат потенциала си.

Хелън Мирън също получи свое Барби, което държи в ръката си награда „Оскар“ в знак на признание за отличието, получено от актрисата за главната роля във филма „Кралицата“ през 2007 г.

Актрисата, която изпълнява ролята на разказвач във филма „Барби“, каза: „Надявам се, че ако имам влияние върху младите момичета, то да не е свързано с това те да станат актриси".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мекият макарон

    8 0 Отговор
    Бриджит Макарон кога? Да си играят малките момченца?
  • 2 хахахаха

    4 0 Отговор
    чарли призна за неизбежния скорошен край . камила се е нагласила с дрешки за 10 000 паунда . Може и в бг да правят кукли . Сигурно по 2 бона и никой няма да ги купува . сега ще бързат да пуснат и навална , зелиска , а аз не бих ги взел даже за подарък . Поне се радва яко , и моделите и певиците се гордеят с техните кукли барби . хахаха на Даяна също ще направят .
  • 3 3.14К

    6 0 Отговор
    Британски абсурд, камила стана кралица!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 дедо Флашко

    5 0 Отговор
    Крал Чарлзъ Третий ще си има ли кукла Барбишон?
  • 6 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 0 Отговор
    Кралицата е ПРЯК НАСЛЕДНИК НА ТРОНА, а тази НЕ Е ТАКАВА ❗❕❗
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.