Last news in Fakti

25 Март, 2024 04:26 3 663 3

"Един за друг": Ивана и Ивайло стават духове във Вилата на любовта

  • един за друг-
  • шоу-
  • телевизия

Те бяха на косъм от отпадането и ще бъдат лишени от всички привилегии

"Един за друг": Ивана и Ивайло стават духове във Вилата на любовта - 1
Снимка: NOVA

Най-противоречивите участници в “Един за друг” Ивана и Ивайло ще се превърнат в първите духове, обитаващи Вилата на любовта този сезон, предаде dariknews.bg.

Те бяха само на крачка от напускане на надпреварата, след като получиха само един глас в своя полза по време на номинационния вот. Изненадващ обрат доведе до нов шанс за двойката да се докаже пред своите съквартиранти и зрителите на най-позитивното любовно риалити в телевизионния ефир.

Отборното предизвикателство даде възможност на всички влюбени да отговарят на въпроси, свързани с останалите участници. Викторината донесе със себе си редица провокации, които предизвикаха скандали, тежки думи и напрежение между състезателите. Най-засегнати от отговорите се оказаха футболистът Ивайло и неговата половинка Ивана, които бяха определени като двойката, която не трябва да бъде модел на подражание, а държанието на Ивайло спрямо неговата любима бе осъдено от всички останали. Те бяха елиминирани първи и получиха директен билет към телевизора, където се изправиха срещу симпатичните Денис и Дарина от Мадан.

Само на косъм от отпадането, Ивайло и Ивана получиха подарък от съдбата и възможност да продължат своето пребиваване във Вилата на любовта. Те ще бъдат лишени от всички привилегии на пълноправни участници, а единствената им задача ще бъде да променят мнението и нагласите за себе си у своите съквартиранти.

“Един за друг” продължава и през тази седмица с още драма, смях и множество емоционални моменти. Можете да гледате най-романтичното риалити в петък, събота и неделя от 20:00 по NOVA.

.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е българският макрончо,

    6 0 Отговор
    харесва бабички!? Младо момче, какво хубаво намира в тази грозотия, че и тя го действа като домашен любимец!? Сбъркан свят!
  • 2 Хи Хи

    3 3 Отговор
    Защо Макрон, и по живково ги е имало, той бе на 20,а тя на 40,купи му кола и избяга от мара и се ожени в Стара Загора. Това си е техен проблем, и както казваше един съдия, ако всички мислят еднакво, то в тая стая ще се правят или произвеждат само столове или бюра. Ивана и нейният любим са ми интересна двойна и без тях ще ми е безинтересно, и двамата са интелигентни и разликата им от 16 години, не знам на живо, но от телевизора не им личи. С учудване ги гледам и не мога да повярвам, Тя е била красавица на младини, харесали са се, имат и двамата по едно дете, да са живи и здрави. Всеки сам избира как да живее. При живков ни бе учудващо, но след 1989 ги има и у квартала, и я гледа в очите, тя е на 85 години, а той с години по млад. И двамата имат деца, разведени. Ивана е сладурана и не се дава на млади простовати със самочувствие без покритие. Лично мнение. Поздрави от Вашинктон. Бг е пълно с хора задrasteняци
  • 3 ха ха

    3 1 Отговор
    В това предаване вече и майки и синове ли започнаха да влизат?