Last news in Fakti

27 Март, 2024 08:12 894 3

Ден за разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Радвайте се на живота във всичките му проявления

Ден за разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Везни и до 11:04 ч. се движи на празен ход. Да се избягва започването на важни дела.

В 11:04 ч. Луната влиза в знак Скорпион, където ще остане до 21:53 ч. на 29 март.

Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Когато нашият спътник е в знак Скорпион, тогава започва времето на промяната. Появява се неконтролируема нужда да промените всичко, да се откажете от всичко старо и скучно и да пуснете нещо ново в живота си: да напуснете работа, да промените прическата си, да се преместите да живеете в друг дом, в друг град.

Никой не е имунизиран срещу меланхолия и депресия през този период. Хората с нестабилна психика и слаби нерви могат да изпитат депресивно или раздразнително състояние. А за един развиващ се духовно човек този период ще донесе трансформация и преображение. Уязвими стават половите органи.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 21:10 ч.

Ден за вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост. Луната освобождава хората от всякакви стеснения и комплекси. Радвайте се на живота във всичките му проявления. Време за радост и веселие. В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Весел и позитивен ден. Недейте да се обезсърчавате, а освен това ще има много причини да се смеете и да се усмихвате. Не се съпротивлявайте на общото добро настроение.

В този ден е добре да разкриете от себе си най-добрите си страни, да покажете любов към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате на всяка минута, да давате топлина и нежност на другите. Денят е енергийно наситен и онези, които са развити духовно могат да получат откровения и да познаят истинската универсална любов.

Пасивен ден, свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Добър и щастлив. Време за постигане на вътрешна свобода и радост от съществуването. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата, на любими хора. В този ден може да срещнете случайно любовта, да се помирите със стар приятел или случайно да попаднете на място, където да намерите някой, който ще помогне в работата и бизнеса.

Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Трябва да има хармония във всичко.

Не трябва да се напрягате, да нервничите, не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Междувременно Луната започва постепенно да намалява, така че трябва да си позволим да се отпуснем малко и да пуснем юздите на самоконтрола.

В този лунен ден е хубаво да се пие червено вино. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за любов и интимност.

Ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите, замислете се какво не е наред в живота ви и с вас. Болестите възникнали в този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Важното е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Следва 18 лунен ден от 21:10 ч. на 27 март до 22:16 ч. на 28 март.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво

    4 0 Отговор
    Значи разкрепостеност ?!
  • 2 онгомбо

    3 0 Отговор
    че то от българите по щасливи няма особено последните 30 г. добре е че започваме деня с майтап
  • 3 Росен татиното синче

    1 0 Отговор
    Чакам народното събрание да ми актува сградата