Last news in Fakti

28 Март, 2024 08:14 991 1

Днешният ден е огледало на всички наши мисли, действия, желания и страхове

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли

Днешният ден е огледало на всички наши мисли, действия, желания и страхове - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Скорпион до 21:53 ч. на 29 март.

Постепенно започва да се натрупва напрежение. Енергията в дните на Скорпиона действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Всяка проява на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. Бременните да избягват и най-малките натоварвания.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 22:16 ч.

Ден на „мъртвата” вода. Принципът на "мъртвата" вода е да се обърне времевият поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините.

Символ на 18 лунен ден е огледалото и денят е като огледало, в което се отразяват всички наши мисли, действия, желания и страхове. Важно е да бъдете сдържани и скромни, за да няма "връщане". Въпреки това, ще бъде трудно да се ограничат емоциите, много хора наоколо сякаш свалят маските си. Символичен герой на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим. Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни.

Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси е по-добре да се отложи. Новите дела са неудачни. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа.

Денят не подхожда за общуване. Изясняването на отношенията още повече ще се заплетат. Може денят да се окаже тежък за семейните отношения. Възможно е някой от близките ви да е в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Бъдете внимателни в желанията си – промъкващото се чувство на всепозволеност и сила сега е измамно. Важно е да запомните, че хората могат да бъдат по-чувствителни и емоционално стресирани в момента. Важно е да уважавате чувствата на другите и да намерите баланс между собствените си нужди и нуждите на другите.

Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката. Секс не се препоръчва. Да се избягва зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Осемнадесетият лунен ден се характеризира като време на намаляваща енергия и повишаване на вътрешното налягане. Това може да доведе до увеличаване на емоционалната и физическата умора. Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва да се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарство. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Не трябва да претоварвате бъбреците, трябва да се пият по-малко течности, да не се яде тежка храна. Особено внимателни трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Грижите за растения по-добре да отложите.

Следва 19 лунен ден от 22:16 ч. на 28 март до 23:24 ч. на 29 март.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Парктроник

    1 0 Отговор
    Задно или странично огледало?