Last news in Fakti

7 Април, 2024 08:37 905 1

Хармоничен и светъл е днешният ден

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Всички дела, които са с блага цел, се отдават лесно и водят до успех, според астролозите

Хармоничен и светъл е днешният ден - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Риби до 14:26 ч.

Занимавайте се с дела, които изискват интуитивен подход. Общувайте с хора, с които не е нужно да се преструвате. Усвоявайте нови видове творческа дейност (можете да опитате да започнете да рисувате, да пишете музика, текстове или стихове, разкази, пробвайте се в дизайна). Участвайте в благотворителност и по какъвто и да е начин помагайте на тези, които се нуждаят от нея. Уязвими са ходилата на краката, да се снижи всяка физическа активност и натоварване.

Луната се движи на празен ход от 11:28 ч. до 14:26 ч. През този интервал да не се предприема нищо важно.

В 14:26 ч. Луната преминава в знак Овен, където ще остане до 14:24 ч. на 9 април.

Уязвими стават главата, мозъка, очите. Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Уязвими стават главата, мозъка, очите.

Лунен календар: 28 лунен ден от 06:22 ч. на 7 април до 06:45 ч. на 8 април

Хармоничен и светъл ден, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите. И в душата на човек и в природата цари хармония. Символ на деня е лотосът, който символизира светло начало. В този ден можете да станете свидетели на необясними събития.

Хората намират хармония със себе си, със света около тях и с Вселената. Всяко грубо изказване може да наруши баланса и да отмени както милите думи, така и добрите дела. Важно е да се контролирате и да предотвратите появата на негативни мисли. Оставете настрана притесненията, гнева и съмненията си – днес основните ви съветници са добротата, съчувствието и човечността.

Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Ако ви споходят неприятни събития, това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец.

Днес има правило: създавай, не разрушавай. Трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да не се изричат лоши думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде - както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот. Хубаво е да бъдете щедри в постъпките си, да направите подарък на жена, дете.

Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. Всички дела, които са с блага цел, се отдават лесно и водят до успех.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ставате съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Болестите започнали в този ден не са опасни. Молитвата и покаянието сега действат благотворно.

Секс – На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия секс. Трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, да се основава на чувства.

Не е подходящо за подстригване. Може да снижи вашата активност, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    2 0 Отговор
    Хубав Ден