Last news in Fakti

22 Април, 2024 09:15 1 522 13

6 детайла, които ясно показват, че любимият започва да ви разлюбва

  • разлюбва-
  • детайл-
  • взаимоотношения

Мъж, който вече не обича жена си, предпочита да замени общуването с нея с общуване с приятели

6 детайла, които ясно показват, че любимият започва да ви разлюбва - 1
Снимкa: Shutterstock

Ако един мъж започне да губи интерес към жената до себе си, това може да се види в действията и думите му. Ето какво в поведението на мъжа показва, че той вече не е влюбен.

Прекарва все повече време с приятели

Мъж, който вече не обича жена си, предпочита да замени общуването с нея с общуване с приятели. И обратно - един любящ мъж никога няма да направи това, защото се интересува от любимата си. Най-многото, което може да направи, е учтиво да я попита дали тя ще се обиди, ако я остави за малко.

Не споделя новини

Преди това той се е прибирал от работа и подробно е разказвал какво се случва с него, кой кого е обидил или, обратно, кой го е зарадвал. А сега сухо отговаря, че всичко е наред, хвърля си нещата и отива до компютъра или прави други неща. Това е ясен знак, че любовта му е отслабнала.

Той вече не се извинява

Ако е направил нещо, казал нещо нередно, е длъжен да се извини - всеки човек във връзка трябва да направи това. Когато мъжът престане да признава вината си или просто не обръща внимание какви са последствията от действията му, това означава, че той не се интересува от чувствата на жената. Започнал е да губи интерес.

Той вече не изпълнява вашите молби

Ако един мъж не иска да направи нищо за вас, това означава, че интересът му е намалял. Факт е, че мъжете наистина искат да бъдат винаги готини, силни, важни и незаменими за своята жена. Ако това желание не е налице, нещо се е случило във връзката ви, нещо се е счупило.

Той не се интересува от живота ви

Мъж, който обича, винаги изслушва жената до себе си. Винаги пита как са нещата на работа, как е минал денят ѝ. Ако на него не му пука как минават дните ви, това е лош знак.

Не говори за бъдещето

Това е много важен знак. Ако мъжът ви е разлюбил, спира да говори в бъдеще време. Това означава, че той вече търси повод за раздяла.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гого

    17 4 Отговор
    мили дами, гореизброеното се случва когато мъжете осъзнаят че ги манипулирате. Знам че искате да знаете как ще реагират в тегави ситуации, но те рано или късно ще разберат наивността си и може да не ви простят или никога повече да не ви се доверят.
  • 2 приятелски съвет

    8 6 Отговор
    Като прави така,тегли му шута,събери си багажа и му кажи:"-Сбогом!".

    Коментиран от #9

  • 3 ДАААА

    7 4 Отговор
    И много добре прави ако вече не е закъснял . И още много други неща трябва да прави задължително щом отношенията са невъзможни .
  • 4 црррр

    10 5 Отговор
    Мъжът,ако не харесва Вас,му личи от пръв поглед.Не е нужно да сте Ванга,та да разберете тази шашардисваща истина.И с къси рокли да ходите,и по организъм у вас да се разкарвате пред него,все тая.Ако не ви къпе в банята и не ви люби,всичката си е отишла. Усещайте ги на време тези неща,защото ще ви предстоят тепърва неприятности.
  • 5 Пич

    9 5 Отговор
    Никога ли не пораствате и мъжете , и жените ? Говорите си глупости , все едно сте на " Кой е по по най " !!! Относно поредната издънка на Костова , това показва че никога не е познавала мъжете! Мъжете по природа са по мълчаливи , и не обичат да говорят когато е излишно. Тоест , подозрителен би бил мъж който не си затваря устата , защото го прави въпреки че ми е досадно. Или , преследва някакви цели ! Не важи само за меките китки , но пък те не интересуват жените !!
  • 6 Мъж

    12 6 Отговор
    Аз плащам сметките , аз купувам жилищата , аз осигурявам и автомобилите! Защо трябва да ме интересува какво искала някоя си , която има само едно умение? По бързо от хиперзвукова ракета ще я изпратя при майка и!

    Коментиран от #8, #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мъжа на урсула

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Мъж":

    Тя и майка й е същата стока. Нищо хубаво не очаквайте от жена, която след 20 живее с майка си. Обикновено баща й избягал и от дрете.
    Жените зпаят какво е да живеят с майките си - постоянно се карйт, 2 женски на 1 мЕсто не се търпят. Затова търсят самостоятелно живеещи мъже и кйто се нанесат при мъжа не спират ,,разговорите,, по телефона с мама.

    Коментиран от #11

  • 9 Вземи си само дрехите ,

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "приятелски съвет":

    които още ти стават след напълняването -)
  • 10 Аз, аз, аз ...

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Мъж":

    Само някоя кифла без грам самоуважение може да остане при такъв.
  • 11 пфф

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мъжа на урсула":

    Що ти е жена, която говори с майка си по телефона, като можеш да се оправяш и сам?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.