Last news in Fakti

22 Април, 2024 10:16 830 9

Първи конкурс за "Мис Изкуствен Интелект" (СНИМКИ)

  • конкурс за красота-
  • мис изкуствен интелект-
  • изкуствена красота

Конкурсите за красота не са това, което бяха

Първи конкурс за "Мис Изкуствен Интелект" (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Конкурсите за красота винаги са били противоречиви събития, а изборът на победителките - субективен, точно каквито са и разбиранията за това какво е хубава жена. Е, има някои общовалидни изисквания като липса на корекции, освен ако надпреварата не е с акцент върху тях. Но в днешния свят под изкуствена красота вече трябва да разбираме друго.

Съвсем скоро, в края на месец май, ще имаме първата Мис Изкуствен интелект (Miss AI). Необичайната надпревара ще бъде част от първите по рода си World AI Creator Awards - награди за съдържание, създадено чрез изкуствен интелект. Организатор на събитието е платформата Fanvue, в която срещу абонамент можем да разглеждаме снимки на компютърно генерирани модели и създатели на съдържание, някои от които са и само за пълнолетни.

View this post on Instagram

A post shared by Noticias Telemicro (@ntelemicro5)

AI инфлуенсърките набират все повече популярност в социалните мрежи, а сега една от тях ще бъде провъзгласена за най-красивата. Участничките ще бъдат оценявани не само на база красотата и цялостната си визия, но и спрямо техническите умения, които са вложени в тяхното създаване. Всички трябва да са 100% продукт на AI, без значение какви точно техники и способи са използвани.

Ще се обърне внимание и на тяхната популярност в интернет пространството, която също е ясен признак, че създателите им са се справили добре със задачата.

Като пример можем да дадем Емили Пелигрини - компютърно създаден образ на красива италианка, която печели хиляди на месец от своите стотици хиляди последователи и абонаменти в OnlyFans. Тя ще бъде част от журито на Miss AI. Нейни снимки можете да видите в края на публикацията.

С отговорността да оценява претендентките се е ангажирала и Атиана Лопес - испанска инфлуенсърка, дело на изкуствения интелект, която печели по над 10 хиляди долара на месец чрез рекламиране на различни брандове.

Победителката ще получи не корона, а 5000 долара кеш и равностойността на още толкова в популяризация в интернет пространството. А преди да бъде обявена, всички участнички ще трябва да отговорят на един въпрос, който присъства и на традиционните конкурси за красота - какво биха направили, за да стане светът едно по-добро място. Е, в този случай отговорите няма да са на база лични размисли и страсти, а предварително зададени от техните създатели, пише Forbes, предава lifestyle.bg.

Организаторите на необичайната надпревара обясняват, че с конкурса Мис Изкуствен интелект не иска да разбиват стереотипите за красота и да създават ново нормално. Целта им е по-скоро да популяризират този вид съдържание и работата на създателите му, която може да бъде толкова реалистична, че да заблуди почти всеки.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    3 1 Отговор
    Бегай оттука бе !!! Кой ще им плаща на тези , за да ги вземе за любовници ?!
  • 2 Мишел

    4 2 Отговор
    Мис и интелект са несъвместими.
  • 3 Блесна

    4 1 Отговор
    Виждам ясно части от известни дами, които са поставени не случайно. Когато едно лице е известно, хората го помнят, кой чрез определени, ярки черти, кой като цялостно излъчване. Въпросът е, може ли да се създаде изкуствен, безплатен участник в рекламите, който хем да кара хората да го възприемат като нещо познато, хем да не е обвързан с известна фигура. Хоп тестът е "конкурс за красота на ИИ".
  • 4 Блесна

    1 1 Отговор
    Вземете левият модел, много прилича на Лолита Османова, но очите са кардашянски, а косата на известна поп певица.
  • 5 Ден

    5 1 Отговор
    Този свят изтрещя!Време е да падне огромен метеорит и да сцепи земята на парченца!
  • 6 интелекта сравнява

    3 1 Отговор
    8 - визия, параметри , пропорционалност , дължина на краката, бюст , блонди , ханш , коса . Нещо като кукла барби . клаудия шифър е най-близо до компютърен вариянт . но възраста я прави мис пра баба . неможе кифла или мутреса с татуси да я лансират . плейбой изкуствен несъществува .
  • 7 Човек с очи

    2 0 Отговор
    В духа на новите тенденции + равенството между половете, настоявам да има подобни картинки на мъже !
    Равенство !!! Щом като ще правим жените на обекти, трябва да правим и мъжете на обекти. И както 99 % от жените се чувстват непълноценни по отношение на пластмасовите красавици, така трябва да бъде и с мъжете. Юруш !
  • 8 ха, ха

    1 0 Отговор
    Нов начин за доене на стотици хиляди оФци последователи и абонаменти в OnlyFans ...на нещо неестествено.Очи пълни на загубеняците,ръце празни.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.