Last news in Fakti

3 Февруари, 2014 09:58 1 216 0

Кой спечели от играта на Bazar.bg и Forum Film Bulgaria

  • bazar.bg-
  • forum film bulgaria-
  • игра

Три са победителите от играта на сайта за безплатни обяви Bazar.bg и Forum Film Bulgaria: Дарина Петкова, Анета Велкова и Румен Попов. Те спечелиха двоен кино билет за черната комедия „У дома през август“, която е на големия екран у нас от преди четири дни. За наградата победителите ще бъдат уведомени чрез личния съобщения във фейсбук профилите им.

„У дома през август“

отличен с две номинации „Оскар“ за участието на Мерил Стрийп и Джулия Робъртс. Филмът разказва мрачната, смешна и силно затрогваща история на силните жени от семейство Уестън. Техните съдби се развиват в различни посоки, докато семейна криза не ги връща в дома им в Оклахома, където се „вихри“ властната им майка Вайълет (Мерил Стрийп). Взискателна, заядлива и винаги в настроение за обиди, тя е истинско бедствие, което роднините са избягвали години наред. Останала без съпруг и тежко болна, Вайълет е на прага на психически и физически срив, който „децата“ (Джулия Робъртс, Джулиян Никълсън, Джулиет Луис) се чувстват длъжни да предотвратят. „Семейният съвет“, събрал се в Оклахома, обаче, поставя началото на истинско военно положение, в което Уестънови ще докажат, че когато на „фронта“ има роднини, враговете са напълно излишни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА