Last news in Fakti

8 Май, 2024 08:49 3 328 13

Станаха ясни финалистите в "Dancing Stars"

  • финалисти-
  • денсинг старс-
  • dancing stars

Това са DARA и Джими, Натали и Димитър, Неделя Щонова и Наско Месечков

Шест двойки участват в бляскавия полуфинал на "Dancing Stars", в който специален гост бе Мария Илиева.

След индивидуалните танци в началото на вечерта, след груповите танци и отчитането вота на зрителите, място на финала си осигуриха DARA и Джими, Натали и Димитър, Неделя Щонова и Наско Месечков.

Останалите три двойки изиграха по един последен танц, за да определят коя ще заеме четвъртото място на финала. След вота на публиката стана ясно, че това са Ивет Горанова и Тодор.

Папи Ханс и Ани напускат шоуто с почетното шесто място, а Валери Григоров и Дорина се прибират по домовете си с утехата, че са завършили пети в най-бляскавото танцово шоу, пише trafficnews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    10 3 Отговор
    Боклуци.
  • 2 Бай Данчо

    7 1 Отговор
    Опаааааа преместих го !
  • 3 Начи ....

    11 2 Отговор
    Щонова е такава комсомолка , та добре че е дърта , и не може да зафане , иначе ако не спечели , ще пометне !
  • 4 Жалко

    17 1 Отговор
    Ще пропуснем финалът!!Набутаха си служителите от БТВ, неприятната Неделя,озъбената Натали ,а това накрая с табуретката,която измести Папи и Валери беше черешката на тортата!!Хайде да си се гледат сами..Бон шанс..
  • 5 М'Баце

    1 0 Отговор
    Борусия Дортмунд. А Реал и Байерн още не са играли.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ......па

    17 2 Отговор
    На финал останаха връзкарките Натали и Неделя чрез манипулация с есемесите.И двете са се занимавали с танци преди.Уж шоуто е за начинаещи каквито са Валери и Виктор и които много напреднаха,да ама не-Тушев не ги иска на финал.
  • 8 Отвратен

    13 1 Отговор
    Много грозно, откровена несправедливост в шоу, с претенции за професионализъм.
    Ако наистина класирането е с вот на зрителите, пази Боже от толкова нискоинтелигентни зрители, които позволяват на една жадна за слава манипулаторка, каквато и нимфоманката Н. Щонова да ги подвежда с наизустени цитати от мъдри творци. Толкова фалш има в нея, толкова неискрена "доброта", който не го забелязва явно е сляп. Изложи се тотално като каза на Месечков "Обичам те" и "Не знам как ще живея без тези поддръжки". Изживява се като гуру с вечните си наставления и крадени мисли. Пълна досада и маниерщина! Месечков се опитва по същия начин да манипулира жури и публика.
    Валери и Папи са много по-достойни за финал. Особено ми хареса Валери с обраното си поведение, скромност, интелигентност и трудолюбие. Папи е позьор, но пък се показа като много по-талантлив и креативен от набедената за финалистка Н. Щонова.
    Моето убеждение е, че Натали и много добра танцьорка, но не е достатъчно умна и интелигентна за да се представя като човек в добра светлина, и затова има нисък зрителски вот. Но откровено предпочитам нейната нешлифованост пред манипулативната Щонова.
    Истинската битка ще е между Дара, Натали и Ивет, адмирации и за трите!

    Коментиран от #11

  • 9 Анонимна

    10 2 Отговор
    Ей, изтикаха я тая Щонова до финала! А тя така и не се отпусна да танцува. Все някак сковано изглежда.
    Папи Ханс заслужаваше много повече място там!

    Коментиран от #13

  • 10 Тв критик

    4 1 Отговор
    Това не го гледам . А тази тв от векове не съществува за мен. И още няколко подобни.
  • 11 ЗАКЪСНЯЛ

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Отвратен":

    Ейй, не можем да простим на по-умните...

    Коментиран от #12

  • 12 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "ЗАКЪСНЯЛ":

    Става дума за танци, манипулации, фалш и недостойно заемане места на по-талантливи. "Умните" трябва да имат морал и достойнство и да си знаят мястото, а не заради тях да се изтласкват истински талантливите. Щонова ще остане в историята с несправедливото класиране, с фалша, манипулациите и платените публикации.
  • 13 Васик атанасов

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Анонимна":

    Нагласено е ясно е