Last news in Fakti

21 Май, 2024 10:58 1 217 7

Шер навърши 78 години, но не желае да празнува рожден ден

  • шер-
  • рожден ден-
  • празник-
  • певица

Певицата се закани, че ще крещи във възглавницата си на 78-ия си рожден ден

Шер навърши 78 години, но не желае да празнува рожден ден - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Легендарната певица Шер официално навърши 78 години на 20 май, но по-рано съобщи, че смята да отпразнува рождения си ден по по-нестандартен начин.

Певицата присъства на премиерата на документалния филм "Боб Маки: Голата илюзия" в Paley Center в Лос Анджелис през уикенда, като почете своя скъп приятел. На премиерата тя разговаря с Entertainment Tonight за предстоящия си рожден ден (премиерата се състоя на 13 май) и не изглежда да е била особено въодушевена.

Шер се пошегува, че планът ѝ е просто "да сложа възглавницата си върху главата и да крещя". Преди това тя пък се закани, че ще се скрие под леглото на големия ден.

Тази година предстои и друго голямо събитие за Шер - приемането ѝ в Залата на славата на рокендрола, за което тя сподели, че възнамерява да присъства на церемонията през октомври тази година.

"Мога да благодаря на Дейвид Гефен, моя приятел и най-прекрасния човек в живота, и на Джон Сайкс," каза тя за отличието, но се закани, че речта ѝ може да е по-пикантната от очакваното. "Ще трябва да кажа някои думи. Ще го приема като себе си."

След като стартира кариерата си на суперзвезда през 60-те години на миналия век, тази година Шер най-накрая ще се присъедини към елитната група изпълнители в Залата на славата, която включва също Мери Джей Блайдж, Ози Озбърн, Foreigner, покойния Джими Бъфет и Дион Уоруик.

Джон Сайкс, председател на Фондация "Зала на славата на рокендрола", сподели в изявлението си при обявяването на номинираните: "Рокендролът е постоянно развиваща се амалгама от звуци, която влияе на културата и движи поколенията. Всеки един от тази разнообразна група от нововъведени членове разруши музикалните бариери и повлия на безброй артисти, които последваха стъпките им."

Церемонията ще се състои в самата Зала на славата на рокендрола в Кливланд, Охайо, на 19 октомври.

Когато беше обявено, че Шер също ще бъде въведена, редом с нея се появи и рекламата: "Един толкова емблематичен артист, че се нуждае само от едно име, Шер използва своя отличителен глас, сценично присъствие и авангардна мода, за да постигне безпрецедентен успех, като същевременно проправя пътека за жените изпълнители.

Музикант, който олицетворява женската творческа свобода в една доминирана от мъже индустрия, Шер е единствената жена, която има хит номер едно в класацията на Billboard през всяко от последните седем десетилетия."


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ми да, то

    2 10 Отговор
    всеки неин рожден ден може да и е последен...

    Коментиран от #3

  • 2 Билборд

    2 3 Отговор
    Отдавна празнува един път през десет години.
  • 3 НСО

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ми да, то":

    На пешеходците в бг, също.
  • 4 На зодия риби

    3 5 Отговор
    Урунгели таласъми я обладават 🤣☦️
  • 5 ще крещи я

    5 3 Отговор
    Видяла е от Лили как ще изглежда след десет години.
  • 6 Съвсем е изтрещяла

    1 5 Отговор
    с годините.
  • 7 Артилерист

    10 1 Отговор
    Изключително уникална певица! Мога да я сравня само с българките Лили, Мими Йорданка, Богдана, Маргарита, Тони, Паша, Кичка и прости ми Господи, че не мога да ги изпиша всичките. Те не само пееха, а някои, за радост, продължават да го правят, с чувство, сърце и душа, но и възпитаваха с поведението и присъствието си...