21 Май, 2024 14:58 7 114 4

Най-трудната за обичане зодия е...

  • зодия-
  • зодии-
  • астрология-
  • любов-
  • хороскоп-
  • любовен хороскоп

Тази зодия е лишена от романтика и любов, смятат астролозите

Най-трудната за обичане зодия е... - 1
Снимка: Shutterstock

Според много хора, които вярват в астрологията, датата на раждане се отразява значително върху начина, по който се развиват техните взаимоотношения. Астролозите смятат, че има един конкретен знак, който е напълно неспособен на романтика.

Няма никакъв смисъл да очакваме романтика от този зодиакален знак. Неговите представители се страхуват от обвързване, влюбват се бавно и дори предпочитат самотата. Това говори ли ви нещо. Тук ще си поговорим за зодия Водолей.

Водолеите не са от хората, които сляпо влизат във връзка, а дори когато го правят, предпочитат тя да е без сериозно обвързване. Ако партньорът ви е Водолей, трябва да го обичате с цялото си сърце, но да сте наясно, че може да не получите нищо в замяна. Влюбените в тази зодия трябва да проявят търпение, тъй като Водолеите са много „бавни“, особено когато стане въпрос за любов, пише woman.bg.

Най-добрият начин да изградите връзка с представител на тази зодия е първо да му станете приятел, а след това да позволите връзката ви да се развие естествено. Накарайте ги да почувстват, че имат нужда от вас – направите ли го, ще можете да се насладите на цялата романтика, на която са способни.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВуДуЛей

    6 5 Отговор
    Нито едно дърво, зодия водолей не си признава че е така, само цъка по една звезда. Е па такива сме. 100% е вярна статията. Само бих добавил, че работата не е в зодията, а в това колко е сигурен един човек в себе си. Когато човек е уверен, знау какво иска и може, няма такова несигурно поведение, като описаното.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Точно попадение

    1 1 Отговор
    За пръв път да съм съгласен с теза на Марето! Бих добавил, че ВодолейКИТЕ освен това са изключителни егоцентрици!