Last news in Fakti

22 Май, 2024 13:15 713 5

След "Като две капки вода": Иво Аръков издава албум

  • иво аръков-
  • музика-
  • албум

Актьорът обеща да го пусне до края на лятото

След "Като две капки вода": Иво Аръков издава албум - 1
Снимка: Instagram

Актьорът Иво Аръков се впуска в ново предизвикателство и готви дебютен албум. Това разказа самият той пред „Телеграф TV“ и обещава, че тепърва ще изненадва приятно почитателите си.

Аръков има влечение към музиката още от дете, но избира да кандидатства актьорско майсторство и музикалната му кариера остава на заден план. През годините той е правил различни парчета, но след участието си в любимото шоу за имитации „Като две капки вода“ той е твърдо решен да гради сериозно кариера на музикалната сцена и първите стъпки към това вече са направени.

Като две капки вода“ е едно шоу с уникални предизвикателства и смятам, че ме подготви за нещо ново. Имам нов музикален проект и до края на годината, надявам се, и дебютен албум. Към момента подготвям така наречения малък албум, който ще бъде пуснат до края на лятото. Най-новия сингъл очаквайте до броени дни“, разказва във видеото за „Телеграф“ Иво. Към момента той не обмисля дуетни парчета.

Феновете му ще продължават да го гледат и на театрална сцена в постановката „Спанак с картофи“.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    8 1 Отговор
    Тоя е много противен зъбатко.
  • 2 Без коментар

    3 0 Отговор
    Нито ги гледам,нито ми дреми...даже и на авторката чие гълта семе...
  • 3 поредния

    8 0 Отговор
    Някой го е излъгал, че става за актьор, сигурно същият сега го е подвел , че става и за певеч. Мъка, мъка !
  • 4 Смех

    3 0 Отговор
    Ама сериозно ли?!
  • 5 кабел

    2 0 Отговор
    Като две шапки боза.