Last news in Fakti

23 Май, 2024 07:51 1 938 14

3 неща в апартамента на мъжа, които издават характера му

  • апартамент-
  • мъж-
  • характер

Според психолозите, нещата, с които се заобикаляме, пряко отразяват нашия вътрешен свят, настроение и самочувствие

3 неща в апартамента на мъжа, които издават характера му - 1
Снимкa: Shutterstock

Домът е основното място в живота ни, където си почиваме от проблемите и възстановяваме силите си. Ако една жена иска да научи повече за личността на своя избраник, тя трябва да обърне внимание на апартамента му и по-конкретно на три специфични неща.

Според психолозите, нещата, с които се заобикаляме, пряко отразяват нашия вътрешен свят, настроение и самочувствие. Можете да разберете характера на човек по различни детайли от интериора на дома, по цветовете, които предпочита и дори по миризмите в апартамента.

Според експертни изследвания, дори дребни неща като часовник могат да разкрият много за човека, с когото говорите, как подхожда към живота и как управлява парите си. Това е разбираемо, защото най-точната информация за личността на човек може да бъде открита от нещата в неговия апартамент.

Апартамент и характер

Творческа личност или любител на изкуството може да бъде идентифициран по страст към рисуването и известна небрежност. Спокойният човек, който предпочита да се отпусне в дома си, обикновено може да се види по топлите и умерени тонове, които доминират в интериора.

От друга страна, хората, които искат да впечатлят другите, ще използват странни предмети и детайли. Това често показва неувереност в себе си и ниско самочувствие.

Три неща в апартамента на мъжа, които показват неговия характер:

Компютър

Днес е рядкост да срещнете човек, който прекарва малко време пред екрана на монитора. Много представители на силния пол работят на компютъра, четат интересна информация или просто играят игри. Като цяло компютърът е един от най-популярните предмети в къщата, което означава, че по него може да се съди за характера на неговия собственик.

Бюро, което е отрупано с бележки, разкрива целеустремен човек, който обича да работи. Модерен и скъп компютър обикновено се купува от мъже, които обичат да се хвалят с финансовите си възможности и са малко надменни. Чистата маса, на която почти няма лични вещи, разкрива строгия любител на реда, педантичен и спретнат мъж.

Хладилник

Обикновено кухнята за женения мъж е място за хранене и от време на време за почистване, докато за неженения мъж това е цяло поле за дейност. Изненадващо, един от най-очевидните показатели за независимостта на мъжа е неговият хладилник. Много самодостатъчни ергени не се интересуват от разнообразната храна там, а някои дори не могат да следят сроковете на годност на храната в хладилника си.

Ако в хладилника на мъжа има малко продукти и повечето от тях не са подходящи за готвене, тогава можем да кажем, че той не може да се грижи за себе си. Храната с изтекъл срок на годност също издава небрежен и невнимателен човек. Но ако мъжът стриктно следи количеството на храната и нейната свежест, тогава можем да го наречем самостоятелен и независим.

Рафтът в банята

Чистотата в банята обикновено е визитната картичка на добрите домакини, защото именно тази част от къщата най-бързо се замърсява и разхвърля. И само внимателният човек може да поддържа банята чиста.

Ако на мъжкия рафт има само една самотна тубичка паста за зъби и стара четка, тогава можем да заключим, че господинът не знае как да се грижи за себе си. Много мъже са небрежни в това отношение, но пренебрегването дори на най-важните хигиенни продукти изглежда доста странно.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Василев

    8 1 Отговор
    Първия атрибут е жена му.

    Коментиран от #2

  • 2 Да,

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Василев":

    Или семейното му положение.
  • 3 Асена Василева

    6 1 Отговор
    На моя рафт в банята има много тубички лубрикант

    Коментиран от #11

  • 4 Киро П.

    2 0 Отговор
    В моя хладилник има много кутии с пици…
  • 5 Шопендар

    6 2 Отговор
    Женски глупотевини.

    Коментиран от #12

  • 6 Ергенят

    10 0 Отговор
    Завеси на цветя и твърде много козметика в банята, показват че е гей.
  • 7 Ако

    8 0 Отговор
    Жена види в мъжки апартамент лак за нокти , перука , и къси поли - бееегаииий.....

    Коментиран от #13

  • 8 шири

    3 0 Отговор
    Освен къси поли и някой чифт прашки на фотьойла. Или хвърлен циципас на килима.Беги по-скоро,моме!
  • 9 Сила

    5 0 Отговор
    В хладилника трябва да има само бира и уиски...... Това е сериозен мъж!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 пенсионер

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Асена Василева":

    Аз пък се мажа с мехлеми за пенсионери.
  • 12 шопендарска логика

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Шопендар":

    Такова животно нема!
  • 13 мдаа

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ако":

    Пистолет на нощното шкафче означава също "Бягай"!
  • 14 Гост

    0 0 Отговор
    Колекция от дилд0та и @н@лни р3ширители говори много за човека.