Last news in Fakti

25 Май, 2024 20:39 2 183 6

Цветята със силна енергия гонят магии от дома

  • цвета-
  • растения-
  • стайни растения-
  • магии-
  • магия-
  • уроки-
  • лоша енергия

Ето кои стайни растения разпръскват магиите и уроките от дома

Цветята със силна енергия гонят магии от дома - 1
Снимка: Shutterstock

Някои растения доказано имат специални сили и умението да прочистват и защитават дома и обитателите му от уроки, магии, лоши енергии и зли сили. Ако имате поне едно от тях, можете да бъдете спокойни, че в къщата ви добрата енергия надделява.

Фуксията, наричана по народному обичка, не само изглежда красива, но и разпръсква застояли енергии, което помага да се излезе от кръга на неприятните събития.

Поверие гласи, че и мушкатото пъди злите сили от дома. Затова стари хора препоръчват във всяка къща да има по една саксия, най-добре на прозореца, балкона или до входната врата.

Африканската теменужка, наричана още сенполия, сентполия или сантапаулина, носи хармония и помага да се отървете от лошите мисли. А бялата теменужка пази по-специално децата в дома.

Кактусите защитават къщата от извънземни енергии. Вярно, не само от отрицателни, но често и от положителни. Следователно те не се поставят на тези прозорци, зад които има красива, приятна за душата гледка.

Каланхоето пък е естествен антидепресант. Край него собствениците се чувстват по-щастливи.

Монстерата е вечнозелено растение, което неутрализира всяка бъркотия. А обратното на хаоса е хармонията, която всъщност внася в къщата. Фикусът също е много полезно растение, което защитава енергийното поле на човека от разрушаване.

Традесканция е необходима на всяка цена на тези, които са заобиколени със завистливи комшии или роднини. Камелията пък не позволява на емоциите отвън да проникнат в стаята. Това прави собствениците по-независими и им дава спокойствие.

Цикламата помага на тези, които търсят вдъхновение. Предпазва от разочарования и подобрява енергията на апартамента.

Азалията е енергийно мощно растение, което отблъсква завистниците от собственика си и служи като противоотрова на тяхната жлъч и злоба. Цветето също ще помогне срещу лоши мисли и ще предпази от измама.

Бегонията успокоява хората, предотвратявайки скандали. А кралската бегония е способна да трансформира негативните неща в положителни, пише ретро.бг.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гориил

    5 3 Отговор
    През март ЕС увеличи доставките на цветя и вино за Русия до максимума от 2022 г. Европейският износ се е увеличил с една четвърт в месечно и годишно изражение до 26,6 хиляди тона (въпреки че никой не покани винопроизводители или производители на цветя в Русия). Това е максималната цифра от декември 2022 г., когато покупките възлизаха на 30 хиляди тона. Италия стана най-големият доставчик, като увеличи износа на вино за Русия с 27 процента до 11,9 хиляди тона.След тримесечна пауза отново започнаха доставките на вино от България, макар и само 25 тона.Москва дава да се разбере на София, че доставките на вино за Русия могат да се изравнят по стойност и обем с доставките на оръжия и да растат бързо. Когато войната в Украйна свърши, България ще загуби както оръжейния пазар в Украйна, така и пазара на вино в Русия.
  • 4 исцъркване

    0 0 Отговор
    На уникредит булбанк от дондуков палците на краката гледат право в небесата 🤭
  • 5 Петричката леля

    7 0 Отговор
    Това за кактусите е вярно, Имам 8 кактуса около къщата и кьорав извънземен не се е мяркал наоколо.
  • 6 ,?????

    1 3 Отговор
    И пишещата как разбра? Голяма реклама, цвете до входната врата.