Last news in Fakti

8 Юни, 2024 17:37 3 955 4

Тези зодии обичат истински само веднъж в живота

  • зодии-
  • любов-
  • обич-
  • чувства-
  • астрология

Ето кои са те

Тези зодии обичат истински само веднъж в живота - 1
Снимка: Shutterstock

В живота има хора, които са в състояние да обичат истински само веднъж. Според астролозите има връзка между тези чувства и зодиакалния знак на даден човек.

Ето кои са знаците, които обичат само веднъж истински и тези чувства ги съпровождат до края на живота им, независимо от всичко.

Козирогът оглавява списъка. Представителите на този знак подхождат много старателно към всичко, особено към избора на сродна душа. В главата си той прави дълъг списък на качествата, които иска да притежава идеалната според него жена, и едва след това преминава към истинското търсене. Това понякога може да продължи цял живот.

Ако изведнъж обаче той срещне този човек, то той е способен да го обича до края на дните си, независимо от обстоятелствата, пише jenata.blitz.bg.

Телецът е моногамен по две причини - упоритост и алчност. Този знак е доста труден за приспособяване към променящите се условия и, ако нещо му влезе в главата, много рядко променя мнението си.

Същото е и при избора му на половинка - ако той реши, че някой човек е неговата съдба, то трябва да се случи нещо невероятно, за да промени решението си.

Ако Телец е от дълго време във връзка с някого и е инвестирал в тези отношенията много емоции и физически усилия, то той толкова би съжалявал да не изгуби тези отношения поради тези причини, че дори нещо ново и уникално не би било достатъчно да наруши баланса му.

Лъвовете не са моногамни в класическия смисъл на думата. Те харесват да са център на вниманието и често са заобиколени от купища фенове.

Лъвовете обаче изпитват дълбоки чувства веднъж в живота. Отстрани може да изглежда, че сменят гаджетата си с лекота, но те всъщност търсят идеалния за тях човек. Намерят ли го, то в тази връзка

Лъвовете биха вложили всичко, на което са способни. Ако все пак се стигне до раздяла, Лъвовете няма да стоят дълго време сами, но вътрешно винаги ще помнят тази любов и тя ще живее в сърцето им.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ник

    3 4 Отговор
    Това са Рибите. - Други няма
  • 2 Аз съм

    3 0 Отговор
    Обичал няколко пъти, но винаги съм обичал наистина!
  • 3 Завиждам им

    3 0 Отговор
    защото ако видя наистина невероятно красива жена и моментално се влюбвам.
    А в България има много такива и не мога да се организирам за да постигна успех навсякъде. И така от много столове съм на земята. Дано някой ден успея да се организирам.
  • 4 Име

    2 0 Отговор
    Не делим на истинска или не обичта. Важното да я има.