Last news in Fakti

10 Юни, 2024 12:15 2 451 6

Жена, тежала 106 кг, днес е претендентка за „Мис Вселена“ (СНИМКИ)

  • мис вселена-
  • конкурс за красота-
  • промяна

30-годишната красавица разказа личната си история и трогна последователите си в мрежата

Настоящата „Мис Колумбия“ Даниела Толоса, която ще представи родината си на конкурса „Мис Вселена“ в Мексико през ноември т.г., сподели лична история, която трогна последователите ѝ в социалните мрежи.

В своята изповед 30-годишната красавица споделя, че преди е тежала 106 кг, когато един ден решила, че е крайно време да предприеме някакви мерки.

View this post on Instagram

A post shared by Miss Universe Colombia® (@missuniversecolombiaorg)

В интервю за местния канал RCN Толоса разказва, че когато била на 10 години, е загубила баща си, предава novini.bg. Именно след тази тежка загуба тя започнала да яде почти непрестанно. Така на 22-годишна възраст тя вече била 106 кг. Тогава взела решението да се подложи на операция и да промени драстично визията си.

Тя сподели и мотивите, заради които иска да грабне короната в Мексико: „Тук съм, за да ви напомня за привилегията да притежавате тялото си, да почитате процесите си, да се чувствате абсолютно горди от това, което имате днес, и че продължавате по пътя да бъдете най-добрата версия на себе си. Казвам ви да вярвате в себе си, да вярвате в целта си, в мечтите си. Защото никога не съм си представяла, че ще стана Мис Колумбия.“


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гориил

    10 0 Отговор
    Не беше ли мъж, когато тежеше 106 килограма?
  • 2 мис Алабама

    5 0 Отговор
    Нямало е нужда да отслабва, мис Алабама е 200-300 кила и пак стана миска. :))))
  • 3 Евро Пейка

    9 0 Отговор
    А аз си мислех че тия конкурси са за участнички с естествена и природна красота а не за рекламни лица на клиники за пластична хирургия !
  • 4 Грозна е!

    6 0 Отговор
    Поне малко да беше красива!!!
  • 5 Механик

    6 0 Отговор
    Аз като гледам в БГ какви стават миски, що па тази да не е мис намкояси??
    Особено ако е родена като мъж.
  • 6 Чудо големо!

    3 0 Отговор
    Шнур оправя, шнур разваля.