Last news in Fakti

13 Юни, 2024 12:32 755 1

Майли Сайръс призна, че няма приятели сред известните личности

  • майли сайръс-
  • приятели-
  • известни-
  • знаменитости-
  • певица

"Не са моите хора", каза певицата за знаменитостите в Холивуд

Майли Сайръс призна, че няма приятели сред известните личности - 1
Снимка: Shutterstock

Майли Сайръс търси “качество, не количество” когато става въпрос за нейните приятелства със знаменитости.

Певицата разкри, че не играе “много активна” роля в кръговете на знаменитостите напоследък. Признанието дойде в последното ѝ интервю с Дейвид Летърман за неговата поредица “Следващият ми гост не се нуждае от представяне”.

“Не съм много активна в общността от артисти и знаменитости,” каза тя, като добави: „Просто не ги чувствам като моите хора, когато съм сред тях. Но има някои артисти като Бионсе, с които се познаваме от дълго време.” продължи певицата.

Майли Сайръс, която наскоро беше включена в кънтри албум на звездата - “Cowboy Carter,” си спомни за съвместно изпълнение с Бионсе от 2007 г. за кампанията “Just Stand Up”.

„Бях като в сандвич между Риана и Бионсе, а те са напълно пораснали, прекрасни, вероятно подобни на моята възраст сега. Извисяваха се над мен, напълно зашеметяващи", спомня си Майли, която по онова време е тийнейджърка.

"Аз съм отделена от моята общност, но това е защото предпочитам качество, а не количество.”, обобщи Майли за отношенията си с шоубизнеса.

По-късно Сайръс се пошегува, че е наследила своя “нарцисизъм” от известния ѝ баща, Били Рей Сайръс, на фона на слуховете за техния разрив в отношенията. През изминалите дни стана ясно, че Били Рей е поискал развод от новата си съпруга заради "непристойно поведение". Самата Майли не одобряваше брака на баща си, тъй като булката му бе на нейната възраст.

Тя спомена и добрите качества на баща си, казвайки, че той “е здраво стъпил на земята”. "Винаги е бил такъв, дори когато беше супер известен,” каза още Майли Сайръс.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хотел на брега

    1 0 Отговор
    Е поне е симпатична и бяла. А не като ония катранените джендър маймунопитеци дето лъхат безмислени песни и Холивуд пробутва културата им по всички канали. Да не говорим за мъжемразките и Кей поп фенките..