Last news in Fakti

15 Юни, 2024 02:56 1 191 7

Болната принцеса Кейт излиза на официално събитие след месеци лечение

  • принцеса кейт мидълтън-
  • крал чарлз трети-
  • принц уилям

Съпругата на принц Уилям днес ще се появи на парада по случай рождения ден на крал Чарлз III

Британската принцеса Кейт, която страда от рак, обяви, че днес ще се появи за първи път от месеци насам на парада по случай рождения ден на крал Чарлз III, и изрази радостта си от "добрия напредък" на лечението си, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

В съобщение, публикувано снощи в социалните мрежи, съпругата на принц Уилям даде първите новини за здравословното си състояние след обявяването на заболяването ѝ в края на март.

Принцесата, която не се е появявала на публични места от Коледа, изглеждаше уморена след седмици на мълчание, които подхраниха спекулации.

"Имам добър напредък, но както всеки, подложен на химиотерапия, знае, има добри и лоши дни", написа 42-годишната Кейт в съобщението си, придружено със снимка, направена малко по-рано тази седмица а Уиндзор.

"Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца", допълва тя.

"Очаквам с нетърпение да присъствам на парада по случай рождения ден на краля този уикенд със семейството си и се надявам да мога да взема участие в някои публични ангажименти това лято, въпреки че все още не съм се възстановила напълно", съобщи принцесата.

В съобщението си Кейт не уточнява как смята да участва в парада по случай рождения ден на краля, който по традиция се провежда през юни, въпреки че истинският му рожден ден е през ноември, посочва АФП.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    12 8 Отговор
    Кураж Сила Смелост госпожо Кейт

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    4 2 Отговор
    А стига с тази да му мислят тъпите англичани за нейното здраве.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.