Last news in Fakti

17 Юни, 2024 13:45 3 299 11

След скандалния развод: Васил Драганов се помири с бившата си жена

  • васил драганов-
  • бивша жена-
  • семейни скандали-
  • сдобриха се

Двамата се разделиха миналата година с шумни семейни войни и взаимни обвинения

Дъщерята на актьора Васил Драганов е причина за сдобряването му с неговата вече бивша половинка Андреа. Двамата се разделиха миналата година с шумни семейни войни и взаимни обвинения, проточили се с месеци. Тази пролет Любов имаше двоен празник – рожден ден и абитуриентски бал. Желанието ѝ било да види родителите си отново заедно и в добри отношения. Те нямало как да откажат.

Дни след като "Уикенд" съобщи, че звездата от "Комиците" и "Столичани в повече" се е помирил с бившата си съпруга и тя е имала възможност да изпрати детето си на абитуриентския му бал, самата Любов публикува в социалните мрежи снимки от завършването си. От тях се вижда, че Андреа не само е била с дъщеря си, която до скоро имаше възможност да вижда единствено ако баща ѝ разреши, но е седяла на една маса с бившия си мъж в ресторанта, в който е било партито.

Той явно е преглътнал обидата, че тя го замени с нов, когото актьорът наричаше "кварталният кебапчия", а вече има и дете от него. Андреа от своя страна обвиняваше Драганов, че я е подлагал на системен физически и психически тормоз и това я е отблъснало от него. Звездата от "Столичаните" пък отговори, че жена му имала душевни разстройства, заради които не смеел да ѝ позволява чести срещи с двете им деца – дъщерята Любов и синът Давид.

Ако човек не е запознат с всички тези подробности и види Андреа и Васил днес, не би и допуснал, че само преди година са водили подобна публична война. Преди дни дъщеря им Любов, която вече е пълнолетна и няма нужда от позволение, за да се вижда с майка си, публикува в социалните мрежи кадри от тържеството за бала си. Актьорът и бившата му жена се си направили семейна снимка заедно с двете си деца. Всички изглеждат като в доброто старо време – усмихнати и щастливи. Ако Васил, благодарение на професията си, може да се престори на радостен, то Андреа едва ли би могла да имитира широката си усмивка от снимката. Тя явно е искрена.

Говори се, че сдобряването се дължи основно на дъщеря им, която намерила начин да изглади разногласията помежду им и да ги накара взаимно да си простят. Любов и брат ѝ Давид много страдали заради войната на родителите си. Момичето като по-голямо взело мъдрото решение да ги накара да се помирят, като в същото време приело новия мъж и бебето на майка си.

Това зряло отношение помогнало и на брат ѝ. Освен това Любов много държала майка ѝ да бъде но нея за избора на тоалет и подготовка за големия ден. Известно е, че тази подготовка се проточва с месеци. През това време актьорът, ще – не ще, е трябвало да общува с бившата си жена и най-вероятно с времето двамата са се помирили.

Андреа е била гост на партито, което Васил е платил. Според слуховете, актьорът е пръснал 10 хиляди лева в ресторанта. На тържеството са присъствали много звездни колеги на гордия татко: Христо Гърбов със съпругата си – режисьорът Иглика Трифонова, София Бобчева, Деси Бакърджиева, актьорът и бивш зам.-директор на Народния театър Цветан Николов, известен като Цецо Тотото, защото преди години водеше тегленето на числата от тотото, както и други лица от артистичните среди. Имало е, разбира се, и много роднини и приятели на абитуриентката.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питам си

    14 0 Отговор
    И този пъпеш има жена и деца?????
  • 2 Дано

    6 0 Отговор
    Се е научил да е-е новата!
  • 3 Баджанака

    6 0 Отговор
    Баджо и да се снимаш няма за кога.
  • 4 089954

    6 0 Отговор
    Кебапчета ли са яли ?
  • 5 Дано дъщерята не е като майката

    6 2 Отговор
    Развали семейство са повечето жени в днешно време.
  • 6 БРЯ, БРЯ, БРЯ!!!

    5 0 Отговор
    Леле олекна ми, че някой си се сдобрил с някоя си! Просто сън не ме ловеше дали дъщерята на някой си ще свърши работата та да събере двете половинки!
  • 7 цербер

    0 0 Отговор
    Христо Гърбов със съпругата си – режисьорката Иглика Трифонова
  • 8 Как се сдобряваш

    3 2 Отговор
    С някой, който си издържал 15 години, с когото имаш 2 деца и който от скука е започнал да се плющи със съседа, че и забременяла и родила от него???
  • 9 Анонимен

    6 0 Отговор
    Защо ли го е взела този тъпан
  • 10 Сексуален козирог

    4 0 Отговор
    Семейния портрет е потресаващ. Всизки цветове на дъгата,същерята разплута с ненки отвън...много неприятно!
  • 11 Сатана

    2 0 Отговор
    Е ИИИ кво от това даже не знаех ,че е женен и не ме интересува във какви отношения са това си е тяхна семейна работа . Ако ще да се избият , повечето хора не ги интересува . Това са семейни проблеми който не са за показване .