Last news in Fakti

19 Юни, 2024 10:45 2 283 8

Как са изглеждали водещите на "Търси се" преди близо 20 години (СНИМКИ)

  • търси се-
  • нели хаджийска-
  • меги димчева-
  • преди 20 години

Нели и Мeги са едни от любимите лица от малкия екран

Как са изглеждали водещите на "Търси се" преди близо 20 години (СНИМКИ) - 1
Снимка: Facebook

"Една епоха си отива... Благодаря на всички замесени в магията на "Търси се…“ С тези думи водещата на култовото предаване по bTV Нели Хаджийска се сбогува със зрителите. А нейната колежка Меги Димчева загатна за ново начало: "Краят е щастлив, а новите пътища са избрани със сърцата ни!“.

След 16 години двете водещи съобщиха в ефира на "Преди обед“, че предаването спира да се излъчва. "Търси се…“ за нас, както винаги сме казвали, е един университет, който вече е време да завършим. Когато си свързан по този чист начин с човека до теб, можеш да го предадеш и на госта. Никога не сме се съревновавали за слава, за мъже, за каквото и да е. Всяка си има нейната пътечка, но заедно сме вървели много дълго време в този общ път“, заяви Хаджийска.

Нели и Меги станаха пословични със способността си да разплакват всеки един от гостите си. Предаването бе един от малкото останали позитивни формати в националния ефир и зрителите истински съжаляват за падането му от екран.

Според запознати причината е най-вече в рязко падналия рейтинг през последните 2 години. "Търси се“ доста се изчерпа и откъм концепция и гости, като от много време насам се канеха едни и същи лица.

За последните 10 години самите водещи също драстично се промениха не само в емоционален план, но и откъм визия. Нели и Меги се подлагаха на серия от пластики и естетични процедури, за да запазят свежия си вид и младост, заради което търпяха критики от зрителите.

Ето как изглеждаха водещите на "Търси се“ в началото преди 20 години, когато предаването стартира в телевизия "Ден“, припомня Интриги.бг.

Как са изглеждали водещите на
Снимка: Facebook

Как са изглеждали водещите на
Снимка: Facebook


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха Хо

    25 1 Отговор
    Типични селски пръчки и преди и сега.Ужасно досадни женчета.А Нели и Мeги са любимите лица от малкия екран само на родните си и на продуцента на предаването.
  • 2 ЛЮБЕЦИЦОВ

    9 1 Отговор
    БЕЛОТО С ГОЛЯМАТА ПАЗВА ВСЕ МЕ НАДЪРВЯВА ГОЛЕМИ ГОЛЕМИ ЛЮБЕНИЦИ.
  • 3 Верно ли!

    11 0 Отговор
    Вие не сте добре с главата! Двете блатни вещици никой не ги гледа.
  • 4 Шуробаджанащината убива

    15 0 Отговор
    Учудващо е как за такива празноглави, грозни е мега досадни лелки някой плаща за да ги дават по ТВ цели 20 години. Това предаване според мен има рейтинг -100, но го излъчват. Пълен нонсенс.
  • 5 Такава напудрена дивотия

    9 0 Отговор
    Лошото че на негово място ще се пръкне още по-голяма тъпня!
  • 6 Анонимен

    10 0 Отговор
    Два дни ни надухте главите с информация за тези лелки. Добре е, че вече няма да търпим присъствието им на екрана.
  • 7 Тв критик

    2 0 Отговор
    Чак пък любими !
  • 8 БеГемот

    2 0 Отговор
    Още по грозни...