Last news in Fakti

24 Февруари, 2014 13:54 974 0

D2 най-сетне с нов албум

  • d2-
  • нов албум-
  • концерт

Този албум обединява най-доброто от двата етапа на групата

Дългоочакваният нов четвърти албум на D2 съвсем скоро ще се почви на българския музикален пазар. Вече е обявена датата за издаване – 28 март! Същата вечер всички фенове ще имат възможност да чуят парчетата от него лайв, по време на ексклузивен концерт в столичен клуб. 

Митко Кърнев описва предстоящия диск с думите: „Този албум обединява най-доброто от двата етапа на групата” и добавя, че повечето от парчетата ще бъдат на български език.

Това ще е първият албум на D2 от 8 години насам, когато те издадоха записания в Лос Анджелис „6”, продуциран от американската китарна легенда Lanny Cordola, в студиото на бившия барабанист на Guns N' Roses - Matt Sorum. Предишните два диска на бандата пък са дебютът им „Ледено момиче” през 2000 и „2002” две години по-късно, като общо от всичките им албуми досега са продадени над 250 000 броя носители.

D2 са и единствената българска група, свирила на най-големите европейски фестивали, сред които Rock'n Coke, Rock For People, EXIT, B'Estfest, Eurosonic и Basinfire. Затова не е изненада, че именно D2 бяха избрани лично от Bon Jovi да открият техния концерт в София миналата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА