Last news in Fakti

1 Юли, 2024 10:58 545 1

Уил Смит отново пропя на наградите BET (ВИДЕО)

  • уил смит-
  • рап-
  • певец-
  • актьор-
  • награди бет

Актьорът представи новото си парче след дълга пауза

Уил Смит отново пропя на наградите BET (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Смит се завърна към музикалните си корени с дебюта на новата си песен “You Can Make It.С участието на Fridayy и хора Sunday Service Смит рапира за упоритостта в песента, изпълнена с евангелски мотиви.

“Колкото по-тъмен е адът, който трябва да изтърпиш, толкова по-светъл е раят, на който можеш да се насладиш. Колкото по-трудно падаш, толкова по-високо се издигаш,” рапира Смит, заобиколен от пиротехнически ефекти на сцената. “Бог отваря прозореца, когато дяволът затваря вратата. Повярвайте ми, опитаха се да обезкървят Уил Смит. Поглеждайки назад виждам, че несгодите са били подарък, за да ме издигнат по-високо, подаръците изискват вяра.”

Изпълнението на Смит на наградите BET последва изненадващата му поява на Coachella през април, когато той се появи по време на сета на J Balvin за изпълнение на песента си “Men In Black”, която първоначално беше издадена във връзка с едноименния филм от 1997 г.

Новата музика на звездата от “Деня на независимостта” е първият му солов материал от повече от пет години, като той подготвя първото си голямо музикално издание след албума “Lost and Found” от 2005 г.

През последните години Уил Смит от време на време си сътрудничи с други изпълнители, сред които Bad Bunny и Марк Антъни. През 2017 г. той пуска EDM сингъла “Get Lit”, а също така издава парчето “Light ‘Em Up” с Шон Пол, което е включено в саундтрака на новия му филм “Лоши момчета": ”Ride or Die.”

Смит е четирикратен носител на Грами, в категорията за рап изпълнение, както самостоятелно, така и като част от дует или група. Първата му награда е за песента от 1988 г. “Parents Just Don’t Understand, ”, която изпълнява заедно с DJ Jazzy Jeff като Fresh Prince.

Двойката спечели и за песента си от 1992 г. “Summertime.” Като солов изпълнител Смит печели Грами за рап изпълнение през 1998 г. за “Men In Black, ” и след това за “Gettin’ Jiggy with It” през следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маг

    1 1 Отговор
    Наистина ли не знаете какво е Холивуд? Приемливо е , виждайки тялото на Уитни Хюстън да не схванете , че това повтаря позата на Провесения от Таро! Но не се ли чудите защо рок групите открито се покланят на демони! Защо актьори, музиканти и спортисти открито изобразяват с жестове Пирамидата , или 666 ! Защо Лейди Гага се облича в месо , а " художници " рисуват с кръв! Защо някои като Уил Смит и Том Круз не остаряват! Защо някой като Джон Сина минава ритуала на унижението и преклонението пред сатаната публично , като излиза по гол задник прикрит само с едно листо ! А когато някой се издигне благодарение на собствените си качества като Уитни Хюстън , и не им се подчини , умира изобразявайки карта от Таро ?!