Last news in Fakti

1 Юли, 2024 12:29 1 846 1

Седмицата на "На кафе" без Гала започна с фалстарт

  • гала-
  • на кафе-
  • фалстарт-
  • гаф-
  • грешка

Връчването на първия мандат за съставяне на правителство попречи на излъчването на "На кафе"

Седмицата на "На кафе" без Гала започна с фалстарт  - 1
Снимка: Нова телевизия

С фалстарт започна първото "На кафе" без лицето на предаването - водеща Гала, отбелязва Hotnews.bg.

Точно в 9:30 днес прозвуча сигналът на токшоуто и камерата показа панелистите заедно с актрисата Елена Атанасова, позната от "Като две капки вода" и репортерката Елизабет Методиева. Шестимата запяха стария химн на Нова телевизия, написан от композитора Стефан Димитров, който бе директор на медията преди десетилетия. Още незавършили песента обаче, предаването трябваше да бъде спряно, за да може Нова телевизия да излъчи на живо коментара на Бойко Борисов за правителството, предложено от ГЕРБ.

След прякото включване програмата продължи с реклами и "На кафе" се завърна минути пред 10:00 часа пак със същата песен. Конкурентите от "Преди обед" обаче въобще не бяха започнали, защото сутрешният блок на bTV продължи извънредно и след 9:30 часа.

Това се случва, след като емблемата на шоуто - Гала обясни в петък изненадващо, че по повод 30-годишнината на медията е получила дълга отпуска, която ще продължи до септември.

В почивката ще има едно изключение - на 16 юли тя ще се върне, за да води празнично издание на предаването. „На вниманието на жълтите медии - не слизам от ефир. Септември ще съм тук, и да искате, и да не искате”, заяви Гала, която скоро ще стане баба и явно има нужда да прекара повече време със семейството си. През уикенда тя се показа в стори в Инстаграм как работи в градината си на вилата край язовир "Искър", така че засега тя остава в България.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    1 10 Отговор
    Благодаря на Гала за хубавото предаване и панелиистите.