Last news in Fakti

4 Юли, 2024 22:50 2 114 9

Експерт посочи на дамите плажните трендове за лято 2024

  • мода-
  • лято-
  • плаж

Едноцветните бански костюми с контрастни краища са станали изключително популярни

Експерт посочи на дамите плажните трендове за лято 2024 - 1
Снимка: Shutterstock

Модният експерт Елизавета Попова изброи най-модерните плажни тенденции за дамите през 2024 г., пише Lenta.ru.

Специалистът посочи, че едноцветните бански костюми с контрастни краища са станали изключително популярни. „Горнището е балконет – кръгли чаши с банели – и бански с висока талия“, каза тя. В същото време Попова препоръча визията да се допълни с големи очила в ретро стил и масивни златни бижута.

Многопластовите тоалети отново са станаха популярни. „В тренда са саронги, кимона, леки ризи, полупрозрачни рокли и копринени шалове, завързани като топове“, подчертава събеседникът на изданието, отбелязвайки, че е важно да изберете ярки материи.

Освен всичко друго, експертът обърна внимание на бански костюми с пейсли шарки /б.р. бохемската шарка в ярки цветове, която използва класическия персийски мотив „buta“ – дъждовна капка, шишарка или бадем с извивка в стеснената част/ и цветя в бохо стил /б.р. стилът се характеризира с дълги свободни и разкроени поли и рокли, плетени блузи, етно щампи и дървени бижута, бродерии и различни декоративни елементи/.

„Тенденцията е в меки естествени цветове и земни нюанси: слонова кост, пясък, каки и кафяво“, добави Попова.

Освен това специалистът нарече модерни бикините от плат в метални, хромирани или блестящи нюанси. „Всичко плетено на една кука е абсолютният тренд на сезона. Не става дума само за рокли, панамки, шорти и жилетки, но и за бикини мода. Време е да заменим найлоновите бански с плетени“, заключи тя.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    1 3 Отговор
    Благодаря
  • 2 Бачо е бачо

    5 3 Отговор
    Плажните трендове са само по грим и евентуално плажна шапка...
    Те товае
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Българче

    5 1 Отговор
    А какво значи “тренд”?

    Коментиран от #8

  • 7 ха, ха

    1 0 Отговор
    Само кифлите и тутманиците се влияят от (трендове)и мнения на модни(експерти).При нормалните хора отдавна на мода е удобството и това което ти отива.
  • 8 ами,

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българче":

    Тренд е паразитна чуждица както много други в българския език.Значението му е -направление, насока, склонност.И още няколко синонима в така богатия български език който обаче нЕкой хора не владеят добре и затова използват паразитни чуждици.
  • 9 Яяяя

    0 2 Отговор
    Като видя красиво момиче на плажа и и гледам тренда. И все ми се иска да е без бански и само по собствен тренд. Ама като видя някоя баба с килооти и по виснали цици и ми се отщява от тренда и! Така че благодарим за тренда г-н Главен редактор.